Keşfet

Herşeyiyle İzmirdeki Deniz Akvaryumcuları

Merhaba arkadaşlar Ben Gökhan. 39 yaşındayım. Doktorum. 2 senedir bu işe gönül verdim. Bir ara vazgeçtim ama tatlı su zevk vermedi. Geri döndüm. Saydıklarınıza ek olarak Güzelyalıda Coustopet Market, Karşıyakada calvus akvaryum deniz canlısı ve malzemeleri satıyor.Bu arada Calvusta yanlış hatırlamıyorsam salifert vardı. Aakvaryum oturunca canlı konusunda bir arayış içerisinde olacağım. Vazgeçtiğiniz değiştirmek istediğiniz balıklarınız olursa bana haber edin arkadaşlar. Höbiciden alışveriş yapmak her zaman tercihimdir. Daha önceki balıklarımın neredeyse tamamını uğur diye bir arkadaştan almıştım. bornovada. oda doktordur. hemen hiç sorunum olmadı.Bu arada calvus akvaryumdada güzel malzeme balık ve yakın ilgi görürsünüz.

gokaf@yahoo.com, 505 64848 20.

Selam Gökhan Bey.

Güzelyalı'nın neresinde bahsettiğiniz yer?

Selam Gökhan Bey.
Güzelyalı'nın neresinde bahsettiğiniz yer?
güzelyalı polis karakolunu biliyorsanız oradan üç kuyular yönüne doğru 100 metre yürürseniz kolayca görürsünüz karakolun karşı sırasındadır yanında güzelyalı balıkçısı var

güzelyalı polis karakolunu biliyorsanız oradan üç kuyular yönüne doğru 100 metre yürürseniz kolayca görürsünüz karakolun karşı sırasındadır yanında güzelyalı balıkçısı var
Tamam anladım. En yakın zamanda gideri. Siz memnun kaldınız mı?

Şimdi konuştum Yasin beyle onda da hepsi var magnesium yok. Pasifikten alıcam varsa ,yardım için çok teşekkürler.

Şimdi konuştum Yasin beyle onda da hepsi var magnesium yok. Pasifikten alıcam varsa ,yardım için çok teşekkürler.
yalçın bey ve engin beye nasıl ulaşabiliriz ve canlı komusunda nasıllardır arkadaşlar ben yakın zamanda balık almak istiyorum da.

bu bir önceki mesajada kısaca cevap vereyim

www.coustopet.com girersen ve oradan onlineakvaryumcuyu tıklarsan ellerinde olan yada getirebilecekleri malzemeleri görürsünüz. Ben akvaryumu onlara yaptırdım kumdur yemdir tuz dur alıyorum eve kadar getirirler ilgililerdir ama çok klas markalar yok ellerinde canlılarda yeni yeni geliyor ama güleryüzlüler ilgiiler ararlar sorarlar bulabildikleri,ni getirirler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pasifik akvaryumda da magnesium testi kalmamış iyimi. Zaten online satışı kaldırmışlar bilginiz olsun aradım üye olamıyorum dedim onlar söyledi. Red sea alıcam mecburen.

Tamam anladım. En yakın zamanda gideri. Siz memnun kaldınız mı?

İlkercim sen engin abiden , yasinden şaşma ;) Coustoda genellikle tatlı su üzerine yoğunlaşma var.Malzeme olarakta ellerinde epey bir malzeme var.Ama izmir gibi deniz akvaryumu malzemesine yok.

bende yaklaşık 1,5 yıldır bu hobby ye gönül verenlerdenim.Gerçekten İZMİR imiz bu konuda zayıf.Bi sıralama yapmam gerekirse benim içinde tropicmarine(engin bey) 1. numaradır.Baska izmir içinde hiçbir yerde bulamayacagınız çeşitleri gerçekten çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz,ayriyeten deniz suyuda temin bulabilirsiniz.

İlkercim sen engin abiden , yasinden şaşma ;) Coustoda genellikle tatlı su üzerine yoğunlaşma var.Malzeme olarakta ellerinde epey bir malzeme var.Ama izmir gibi deniz akvaryumu malzemesine yok.
www.coustopet.com girersen ve oradan onlineakvaryumcuyu tıklarsan ellerinde olan yada getirebilecekleri malzemeleri görürsünüz. Ben akvaryumu onlara yaptırdım kumdur yemdir tuz dur alıyorum eve kadar getirirler ilgililerdir ama çok klas markalar yok ellerinde canlılarda yeni yeni geliyor ama güleryüzlüler ilgiiler ararlar sorarlar bulabildikleri,ni getirirler

Cousto pet marketi epeydir bilirim hatta ilk cayman 80 cm'lik akvaryumumu ordan almıştım.İlgi diyorsanız tropikalde de var ama geri kalanı hak getire.Sitelerine baktım olmayan yok maşallah :rolleyes: .Burda önemli olan şu veya bu firma değil önemli olan bizim alacağımız canlıların sağlıklı olması vede temin edecekleri malzemelerin uygun olması.İşin açıkçası ben görmediğim hiçbirşeyi almam.Deniz akvaryumu maalesef iyi kalite olmayan malzemeleri kaldırmıyor , zamanla bunu anlıyorsunuz.Bu topicte bunları yazmamın sebebi benim ve çevremdeki arkadaşlarımın düştükleri hatalara diğer arkadaşlarımın düşmemesidir.

Merhaba arkadaşlar Ben Gökhan. 39 yaşındayım. Doktorum. 2 senedir bu işe gönül verdim. Bir ara vazgeçtim ama tatlı su zevk vermedi. Geri döndüm. Saydıklarınıza ek olarak Güzelyalıda Coustopet Market, Karşıyakada calvus akvaryum deniz canlısı ve malzemeleri satıyor.Bu arada Calvusta yanlış hatırlamıyorsam salifert vardı. Aakvaryum oturunca canlı konusunda bir arayış içerisinde olacağım. Vazgeçtiğiniz değiştirmek istediğiniz balıklarınız olursa bana haber edin arkadaşlar. Höbiciden alışveriş yapmak her zaman tercihimdir. Daha önceki balıklarımın neredeyse tamamını uğur diye bir arkadaştan almıştım. bornovada. oda doktordur. hemen hiç sorunum olmadı.Bu arada calvus akvaryumdada güzel malzeme balık ve yakın ilgi görürsünüz.

gokaf@yahoo.com, 505 64848 20.
abi canlılar yine benden :) ucuz kaliteli bol esantıyonlu..

İZMİRLİ AKVARISTLER sayfamız acılmıs hepimize hayırlı olsun..

Engin Abi bu konuda izmirde 1 numara..

Calvus Akvaryum' sahibi Erkan Yavuz da bu konuda cok profesyonel ve yakında sanırım yuklu bı canlı siparişi olacak.

Bornova tropical akvaryum hakkında burada yorum yazmak ıstemıyorum! :angry:

abi canlılar yine benden :) ucuz kaliteli bol esantıyonlu..
İZMİRLİ AKVARISTLER sayfamız acılmıs hepimize hayırlı olsun..

Engin Abi bu konuda izmirde 1 numara..

Calvus Akvaryum' sahibi Erkan Yavuz da bu konuda cok profesyonel ve yakında sanırım yuklu bı canlı siparişi olacak.

Bornova tropical akvaryum hakkında burada yorum yazmak ıstemıyorum! :angry:
Uğur Bey Engin abi'ye rakip olmayı düşünüyorsunuz herhalde. Canlı satışları başlamış. Showroom varsa bakmak isterim.

Şaka bir yana zaten bu grubun kurulması en çok paylaşım ve birlikte hareket etme olanağı sağlayacağından çok faydalı olacak.

Birlikten güç doğar. Herbirimizin ayrı ayrı samimi olduğu sağlayıcılar var. Kaba tabiriyle bizlere yamuk yapan sağlayıcılar var.

Hiç olmazsa birlikte teşekkür eder, birlikte protesto ederiz. Burada inanıyorum ki 20 (yirmi) kişi değiliz. ;)

tabı kı 20 den cok fazlası vardır..

Yavas yavas ızmırde tuzlu su severler cogalıyor.

merhaba bende ayvalıktan olsamda izmire yakın sayılırım bende yasin abiden alışveriz yapıyorum sagolsun bana otobusle yollayı veriyor.Tek uygun o var ve gerceten iyi bir insan.bu arada engin dediğiniz han akvaryumcu onu bilmiyorum.

merhaba bende ayvalıktan olsamda izmire yakın sayılırım bende yasin abiden alışveriz yapıyorum sagolsun bana otobusle yollayı veriyor.Tek uygun o var ve gerceten iyi bir insan.bu arada engin dediğiniz han akvaryumcu onu bilmiyorum.

Özelden adres tarifini yolladım levent bey. Telefonu bende yok olan varsa iletir size.

Engin Beyin telefonunu biliyormusunuz arkadaşlar

Telefondan ziyade yanına giderseniz daha iyi olur. Telefonu 445 59 22
oldu olacak yalçın beyinde telefonunu verin de izmirde bu işi adam akıllı yapan 2 kişiye ulaşabilelim

bana refraktometre realtime ph metre ve çok yakında canlılar lazım olacak bu komularda destek olaccak varmı bu arada ugur kardeş soğutucu işini unutma

Cousto pet marketi epeydir bilirim hatta ilk cayman 80 cm'lik akvaryumumu ordan almıştım.İlgi diyorsanız tropikalde de var ama geri kalanı hak getire.Sitelerine baktım olmayan yok maşallah :rolleyes: .Burda önemli olan şu veya bu firma değil önemli olan bizim alacağımız canlıların sağlıklı olması vede temin edecekleri malzemelerin uygun olması.İşin açıkçası ben görmediğim hiçbirşeyi almam.Deniz akvaryumu maalesef iyi kalite olmayan malzemeleri kaldırmıyor , zamanla bunu anlıyorsunuz.Bu topicte bunları yazmamın sebebi benim ve çevremdeki arkadaşlarımın düştükleri hatalara diğer arkadaşlarımın düşmemesidir.
Bu konuda size katılmamak mümkün değil arkadaşım. Aynı hataları bende yaptım maalesef. Kalitesiz malzemelerle deniz akvaryumu olmuyor.Ancak buradaki arkadaşların belli bir düzeyde hobiciler olduğunu ve akvaryumcuların her söylediklerine inanmadıklarını varsayarak bazı acil ihtiyaçlarını(tuz, yem vs) bulabilecekleri evlerine yakın bir kaç yer arasında olmasından dolayı soran arkadaşa isim verdim. Yoksa söz konusu işyerlerinin hiç biriyle ticari bir bağlantım yoktur. İlgili iş yerlerinden tek bir canlı satın almışlığım da yoktur. Canlıyı hobicilerden almayı hep tercih ettim. Bulması zor ama genelde en sağlıklı canlılar hobicilerde oluyor. Bu konuda izmirli arkadaşlar olarak birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok anlaşılan. Her kese kolay gelsin. İzmirli arkadaşların faydalarını görmeye başladık bile mesela ben orçun kardeşimiz sayesinde bir refraktometre sahibi olmak üzereyim. 2 hafta araştırmanın sonundagıda çarşısından bir RO cihazı alıp eve bağladım. İşe yarayacak gibi duruyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar