Keşfet

Herşeyiyle İzmirdeki Deniz Akvaryumcuları

Yasin kardeşim bu mesajda seviyesizlik yok başımdan geçen olayları anlattım dilimin döndüğünce eğer seviyesizlik var diyorsan bunun bir kısmının da sana ait olması lazım. 1-Fiyat konusunda yanlışın var ilk aldığım akvaryum için 80 Lira diğerinin farkı için 40 lira verdim.Kapak için 30 lira ışıklandırma için 60 Lira,protein skimmer için 200 lira ve diğer malzemeler için 37*12 ay World kredi kartı ile toplam 444 lira bunları alt alta yazıp toplarsan toplam 854 Lira bunun yanında floresan düştü kapağı ve tesisatı yeniden marangoza ve elektrikçiye tekrardan yaptırdım.Bu da bana 50 Liraya mal oldu toplamda cebimden çıkan para 904 Lira yani 100 Lira fazla söylemişim onu mu söylüyorsun? 2-Evet gelelim akvaryumdaki dalga motoru,Ptotein skimmer ve kafa motoruna bunların hepsi 2, el değil mi eğer sıfırsa neden garanti belgelerini vermedin?hadi bırak garantiyi geçtik eğer sıfır ise insan boş kutularını getirmez mi? 3-10 Kilo canlı kaya demişsin neden 10 kilo kaya koydun akvaryum 200 Litre değil mi? evet öyleyse 7 litreye 1 kilo canlı kaya düşüyor yani 11 kilo eksik kaya konmuş daha doğrusu koymamışsın biz acemiyiz ya hiç bu işin doğrususnu öğrenmeyeceğiz değil mi? 4-Bunun yanında floresanların montajını kendinin yaptığını 2 gün sonra bunların akvaryuma düştüğünden bahsetmemişsin çünkü dükkanda ben kendi gözlerimle gördüm bunu inkar edemezsin.Seranın açık yeminden bahsetmisin doğru yanlız bu küçük bir poşette abi bunla idare et yem birkaç gün sonra gelecek demiştin gelen yemde Red jewel diye bir marka adını hiç duymadım duymayı bırak yemin imal edildiği yer bile yazmıyor ama ben sana söyleyeyim bu karabağlar imalatı........... 5-Doğru Blue Tangı 65 Liraya aldım yukarıdaki yazımda yazdığım yerde sen ben burdan balık almıyorum dediğin Balçova Palmiye alış veriş merkezindeki aqua tınas pet shoptan Gökmen isimli arkadaştan 60 Liraya alabilirsin baya çok var. Test kitleri alma demişsindir çünkü senin dükkanında ne bu kitlerden var ne de tuz ölçer ne de deniz tuzu en son hatırlarsan sana sormuştum tuz ölçer ve tuzu yok abi gelecek demiştin eğer ürün yelpazen geniş değilse neden deniz akvaryumu kurup mağdur ediyorsun insanları? 6-Yiğidi öldür hakını yeme doğru deniz kurdu ile deniz yıldızını hediye ettiğini yazımı okursan belirttim. http://www.resifbolgesi.com/forum/index.ph...15&start=15 adresine bi göz at bakalım.Yasin benim yazıma çok çabuk cevap verdin inşallah bu linke de bir göz atarsan burda bana hediye olarak verdiğin kırmızı renkli deniz yıldızının neslinin tükendiğini ve senin bunları insafsızca sırf para kazanmak uğruna nasıl yok ettiğinden bahsediyor eğer medeni cesaretin var ise burayada bi cevap yazıver!!!!!!! 7-Balık fiyatları doğru ama sizden de aldığım tüm balıklar blue tang ile beraber 265 Liraya mal oldu ama ne hikmetse hepsi öldü sebebi ise balıklar Perşembe günü sabah sende öğlenden sonra benim akvaryuma girince bu kadar yola ve strese dayanamayıp ölüyorlar. 1,016 ya düşen tuz oranında tabi senin hiç suçun yok değil mi canım sen sütten çıkmış ak kaşıksın bu arada akvaryumda yaşayan sadece ve sadece senin neslini tüketmek için elinden geleni yaptığın kırmızı renkli deniz yıldızı var onuda gelecek hafta Seferihisarda denize bırakacağım.Aslında bunu söylemesem daha iyi olacaktı çünkü orayada gidip o hayvancağızı yakalayabilirsin. 8-Tamer isimli kişiyi tanırım alış verişimiz oldu bana göre iyi birisi aranızdaki ticari ilişkiyi bilmediğim için yorum yapamayacağım. 9-Kasadan para çıkmaması o an için beni ilgilendiriyor çünkü 2 hafta olmuş damseli sana vermişim balığı satıp parayı cebe indirmişsin yerine palyaço verecektin git gel palyaço yok sen semihe semih sana bakıyor haftanın 2 günü gaziemirde oturuyorum ve çankayaya gelmek zorunda değilim.Ayrıca paran olmadığı için banka hesap numarası isteyip beni başından göndermek istediğininde farkındayım. 10-Bu arada ticari olarak birçok insanın birbirini kötülemesinden bahsetmişsin ben senin hakkında epeyce kişiyle konuştum.Bunlardan biriside Karabağlarda Yahudi mezarlığı arkasında akvaryum imalatı yapan Ankaralı Durmuş isminde bir kişi dükkana git benim adımı söyle hemen orayı terkeder kaçar dedi insan insandan neden kaçar ki? acaba anlayamadım? Yasin kardeşim en son olarak öyle veya böyle senden bir alış verişimiz oldu bunu inkar edemezsin.Bir söz var bilirmisin bilmem; menmun kalan müşteri dostuna menmun olmaya müşteri düşmanına anlatırmış.Bende her türlü ortamda platformda başımda geçenleri herkese anlatacağım bundan emin olabilirsin.Eğer seni haksız eleştiriyorsam Allah benim belamı versin eğer sende benim alın terimle kazandığım kimi zaman çoluk çocuğumun rızkından kesip sana verdiğim paralarda beni kazıklayıp hakkımı yediysen Allah bu parayı yemeyi sana nasip etmesin.

Bu saaten sora sana hiç bir cevabım yok cevap veremeyeğimden degil senle uraşamayacağım.Ben işimi yaptım hakkımı aldım senden fazla parada almadım hatta sana 12 taksit yaptığım için 75 lira kesinti oldugunuda hatırlatayım.Buda sana son cevabımdır sana ayıracak vaktim yok benim.

Yasin tamam anladım atalarımızın dediği gibi sükut ikrardan gelir [/b]anladım yalnız şu verdiğim linkte senin fotğrafların yanında bir arkadaşla beraber o güzelim deniz yıldızlarının soyunu tüketecek kadar gözünü ne kadar para hırsı bürümüş onu anlamadı.Ha o bahsettiğin 75 Liralık kesintiyi baştan sen zaten faizini hesaplayarak bindirmiştin o rakamın içine zeytinyağ gibi hep üste çıkmayı becerebiliyorsun seni tebrik etmek lazım.

Arkadaşım öyle yazmısnda çeşmedeki arkadaşındada birçok yıldız aldığını belirtmişin?

Arkadaşım öyle yazmısnda çeşmedeki arkadaşındada birçok yıldız aldığını belirtmişin?
şu yazılanları okuduktan sonra aklıma çok güzel bir sözz geliyor o da şu iyilikten maraz doğuyor. gerçekten size yardımcı olunmasa ve sizi kazıklamış olsaydı o zamanda yasin aydemirden iyisi olmazdı kimbilir belkide bu yüzden resif akvaryum çok iyi bilinmiyor yasin aydemir dediğiniz kişi bu işe hobiyle başlamış gönül vermiş bir kişidir bilip bilmedne dükkan açıp para kazanmaya çalışan biri değildir önce kişiyi tanıyın sonra yargılayın derim.

Ayrıca sizi kendi adıma şu yüzden kınıyorum, zaten tuzlu suya gönül veren sayımız çok azken şu izmirde gelişmeye ve geliştirmeye çalışırken izmirli hobicileri ve kendinizi diğer illerimize çok güzel tanıtıorsunuz şimdi düşünün bakalım izmirde neden gelişemioruz.

SAYGILAR

arkadaşım hürci bu konu ile senin uzaktan yakından alakan yok iken senin ne ilgilendirdiğini anlamadım(Bu cümle yerine başka bir cümle kullanmak çok isterdim ama forum kuralları izin vermiyor.Ama sen anladın onu..........).Ayrıca evim gaziemirde ve akvaryumuma gelip bakabilirsin akvaryumda bir tane deni yıldızı var oda kırmızı renkli ve Yasin Aydemirden alınmadır bu konu seni ilgilendirmez terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Dalgıç arkadaştan anış verişim olduğunu yazmışsın doğru ondan deniz yıldızı aldım ama onlar çok küçük boyda yani 2 cm çapında felan (ancak 1 Lira kadar) ayrıca Yasinin bana verdiği deniz yıldızı insanın avcunun içini dolduruyor ve ben üstteki yazımda bahsettiğim gibi sadece yasinden aldığım deniz yıldızını değil diğerlerinide doğaya bırakacağım gelecek hafta sonu seferihisardan buyur sende gel davetlimsin.http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=12463&st=15&start=15 istersen Yasinin avukatlığına soyunmadan önce verdiğim şu linke bir bak.Benim zoruma giden İzmirde faaliyet gösteren dükkanı olan ve Türkiye Cumhuriyetine vergi veren Vergi mükellefi olan bir kişinin art niyetli olarak bu hayvanları avlayarak sanki kendisi singapurdan ithal ediyormuş gibi ülkemizdeki denizlerimizdeki tüm güzellikleri yok etmesidir.Bilmiyorum çocuğun var mı?yokda eğer ileride olursa denize gittiğin zaman onlara deniz yıldızı ülkemizde yaşamıyor ama felan ülkede var demek zoruna gitmeyecek mi?hiç mi üzülmeyeceksin? Yasin Aydemir bana cevap vermekten aciz bir kişi değil herhangi bir kısıtlılığı yok ama sen onun avukatlığına veya yalakalığına soyunduysan oda başka birşey.Ayrıca niye gelişemiyoruz onuda sana söyleyeyim mi? çünkü kimse eleştirilmeye tahammül edemiyor.Benim Yasin Aydemir isimli kişi ile alış verişim oldu menmun kalmadım onu burda anlattım neticede sen ve senin gibi Ersoy Akbıyık isimli arkadaşın zoruna gitti ve bana Yasini savunarak cevap verdiniz ama hiç düşünmediniz ki acaba bu arkadaş doğru söylüyor olabilir mi?belki Yasinin yanlış yaptığı yerler olmuştur demeden beni eleştirmeye başladınız.Eğer bir yanlış yapan akvaryumcu var ise bu kurtta olur aqua pet centerde olur yasinde olur onu burda eleştirip yanlışını bulmamız ve o kişiye iletmemiz lazım.Arkadaşlar insanlar yanlış yapabilir bu bende olabilirim sende olabilirsin bunu kabullenmek lazım.Sizden önce bak Emrah Uyanık,Alper Varol ve Gökhan Uludağ isimli arkadaşlarımızda yasinden alış veriş yapmışlar ve menmun kalmışlara onlara benim diyacak hiç bir sözüm olamaz ama onlarda sizin gibi yasinin avukatlığına soyunmamış ve benim görüşlerime saygı duymuşlardır.Eğer birbirimize saygı duyarsak bir yerlere varırız yoksa bir adım ilerleyemeyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevdigimiz bir insanı kimsenın karalamasına izin vermeyiz sonucta aynı durumda siz olsanız sizide savunurdum.Yıldızıda hediye almışsınız galiba.

Hala neyi irdelemeye çalışıyo anlamış değilim keşka Yasin kazıklasaydı da bu kadar kuyruk acısı olmasaydı.Yıldız konusuna gelince de madem biliyordun da neden küçük yıldızları alıp akvaryumuna attın bide onları geri salacağım diyorsun ben doğduğumdan beri akvaryum hobisinin içindeyim sizin gibi dün başlamadım çıkın piyasaya biraz kazıklanın sonra ben ne yaptım dersiniz kendinize.Bu arada da tüm türkiye ye çok güzel reklam ettiniz izmiri.

Yıldızları küçükten anlınca nesli tükenmiyormuş Ersoy :D haha

Her zaman her müşteriyi memnun edemezsin!(Böyle durumlarda izmirlileri neden sevmediklerine hak veriyorum)

Ortada bir kazıklanma, aldatılma, kandırılma var ise hakkınızı Mahkemelerde arayın, burada durumunuzu şikayetinizi beyan edersiniz ama işi bu kadar seviyesiz bir duruma düşürmezsiniz, siz kendi yaptığınız hatanın kendinize ait olduğunu biliyor fakat bunu kendinize yediremiyorsunuz, hem konuyu buraya açıyorsunuz hemde insanlara sen ne karışıyorsun vari cevaplar veriyorsunuz, burada hiç kimse hiç kimsenin avukatlığınıda yapmaz! Madem ailenizin ve çocuklarınızın rıskını düşünüyorsunuz, bu hobiye girerken önce araştırma yapıp maliyetinin , devamının ne kadar tutacağını öğrenir ondan sonra bu hobiye girerdiniz! Ve dip not olarak belirteyim Ne yasin beyi nede sizi tanırım. Ama uslubunuz diğer forum üyeleri için rahatsız edici. SAYGILARIMLA(Hayırlı kandiller)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bak Gökhan kardeşim Yasini seviyor olabilirsin ben buna saygı duyuyorum Yasin ile ilgili fikirlerinide değiştirme gibi bir niyetimde yok.Benim Yasinle aramda bir alış veriş gerçekleşti yani bir hukukumuz oldu.Ben bu konuyu burada aktardım.Yarası olan gocunur ama ne hikmetse sen ve Ersoy isimli arkadaşımız bunu içinize sindiremediniz.Yasin çıktı delikanlı gibi cevap yazdı ben ona karşı bir takım birşeyler yazdım o tekrar yazdı.Ben yazdım Yasin konuyu kapattı.Dediki sana cevap bile vermiyorum dedi.Aynı durumda sende olsan senide savunurum demişsin beni düşündüğün için teşekkür ederim.Arkadaşım ama kendimi savunmaktan aciz değilim.Siz Ersoyla birlikte lastik gibi çektikçe çekiyorsunuz arkadaşlar bunu sündürmeyin.Gökhan kardeşim deniz yıldızının küçüğü büyüğüne gelince suçun büyüğü küçüğü olmaz bugün mücevher çalmak nasıl suç ise karın doyurmak için bile ekmek çalınsa yine suçtur. Deniz yıldızı konusuna gelince ben bu siteye 16 temmuzda üye oldum profilime bakabilirsin üye olunca İzmakın ayıbı konulu yazıda Yasini görünce konuyu Serkan isimli arkadaşımız açmış ve deniz yıldızlarının neslinin tükenmekte olduğunu yazdığı zaman öğrendim yani şunun şurasında 3 bilemedin 4 gün oldu.Ayrıca Ersoyla paslaşmanada gerek yok İzmakın ayıbı konulu yazıyı okuyacak olursan Yasin burada yaptığının yanlış olduğunu belirtti ve özür diledi bence konu kapanmıştır.

Ersoy arkadaşım gelelim sana ilk başta evine yasinle birlikte geldiğini ve akvaryumu kurulurken kova istedini ve bulunmadığından bahsettin daha sonra ise teşekkür etmediğimiden bahsettin şimdi ise şimdi ise kazıklanma konusuna gelmişsin arkadaşım sen hala anlayadım galiba kazıklanan ben oluyorsam kazıklayan yasin ise sen bu durumda ne oluyorsun?Benim muhatabın olmadığın halde bana cevap yazmaya hala devam ediyorsun.Ben akvaruyumu senden almadım alış veriş yapmadım ama herşeye sen atlıyorsun.Yıldız konusuna gelince İzmakın ayıbı konulu yazıya göz atarsan Yasin arkadaşın bu konuda özür diledi istersen o yazıyı bi okuyuver.Doğduğumdan beri bu işin içindeyim diyorsun bak sana saygı duyuyorum ama sen bu kelimen ile yeni başlayan arkadaşları beni ve diğerlerini küçümsüyorsun sana yakıştıramadım.Reklam konusuna gelince o biraz senin gibi yasini çok seven arkadaşların yüzünden oluyor ben yaşadığım olayları burada anlattım fakat başta sen olmak üzere bazı arkadaşlarımız bunu hazmedemediniz içinize sindiremediniz.Ben burada bu alışverişi Yasinden değilde kurt veya calvus akvaryumdan veya x akvaryumcudan yapmış olduğumuz söylemiş olsaydım ya Kurt akvaryum çok pahalı niye ora gittin felan yere gitseydin diyecektiniz.Ben İzmiri reklam etmedim izmiri zaten bilen biliyor bu reklam en büyük katkıda sizin gibi yasini çok seven arkadaşları sayesinde olmuştur.Ben yazacağımı yazdım yasin cevap vermiyor hala konuyu uzatan bir iki kişi kaldı ne yazık ki.

Emil arkadaşım çok güzel yazmışsın sanada cevap verip teşekkür etmek istedim.Burası dediğin gibi mahkeye değil kimsede ne hakim ne savcı ama bazı arkadaşlar sevdikleri kişilerin eleştirilmesine dayanamadıkları için avukatlığına soyunuyorlar.Eleştirilmeye açık olmalıyız bunu içimize sindirip hazmedebilmeliyiz.Doğru insanları menmun edemezsiniz bu sözünüzde çok doğru bunada katılıyorum bu seviyesiz duruma düşmesinin sebebi ise maalesef avukatlığa soyunan arkadaşlarımız sayesinde oldu konunun muhatabı yasin isterse cevap yazmayabilirdi ama medeni cesareti ile cevap verdi ben birşeyler yazdım o devam etti derken araya başka başka 3.şahıslar girdi ve konu gittikçe dallandı ve budaklandı.İyi araştırma yapmadığım konusu doğrudur yapmış olsaydım zaten yasinden gidip alış veriş yapmazdım bu konuda sonuna kadar haklısın.Çoluk çocuğun rızkını kelimesini yanlış kullandım.Kast ettiğim insanların kolay para kazanamadıklarıydı siz şu anda gece yatağınızda uyurken ben nöbet tutuyorum.Bunu şikayet babında değil paranın ne derece zor kazanıldığını anlatmak için yazdım.Mesajların diğer form üyelerini rahatsız edici olabilir buna katılıyorum küçüklüğümden beri haksızlığa tahammül edemem.Ama diğer arkadaşlarda beni tahrik etmek için evimdeki kovanın olmadığını bile bu ortamda söyleyebilirsa ona benim biraz agresif davranmam normaldir.Herkesin evindi kova var mı?benim evimde yok çünkü ihtiyacım yok.İhtiyacım olsaydı alırdım.Arkadaş sırf yasini yani arkadaşını savunmak için bunu yazabiliyor.Benim evime akvaryumu kurmaya geldiklerinde saat tahmin ediyorum akşam 7 veya 8 den sonraydı nisan ayıydı hava kararmıştı.Türk örf ve adetlerinde benim evimin kapısın çalan ve içeri buyur ettiğim kim olursa olsun misafirimdir.Kendisi de yasinle beraber benim evimin kapısını çalmış bende hoşgeldin deyip evimin kapısını açmışımdır.O anda evde yemek yeniyorsa yemeğe davet edilir çay içiliyorsa çay ikram edilir onlar demek ki bunlara rast gelmedilerişleri 10 veya 15 dakika içinde bitti daha uzun süreli bir iş olsaydıçay veya bir kahve ikram edebilirdik. Belki de aralarından herhangi birisi bir bardak suyumu içmiştir helal osun ne diyebilirim ki o benim misafirimdir.Teşekkür olayına gelince ben bir iş yaptırıyorum yasinde bu işin karşılığında bende ücret alıyor işi bittikten sonra kendisine eline sağlık dedim.Sağol dedim iyi akşamlar görüşürüz dedik ve kendisi ayrıldı.Ondan sonra çıkmış diyor ki ; bir kuru bir teşekkür bile etmedin diye beni eleştirebiliyor arkasından methiyel dizmemi bekliyor bunlar incir kabuğunu doldurmayacak şeyler hal böyle olunca insan cevap veriyor ister istemez arkadaşlar sivri uçlu kelimelerimle karşı karşıya kalıyorlar.Sağduyulu yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Konuyla ilgili bilgim olmadığı için fazla yorum yapmak istemiyorum ama, söyleyeceğim tek şey Yasin "Durmuş Abi" nin ismi geçtikten sonra niye sustun ve başka cevap veremedin. Malum "KONU" hakkında açıklama yapta doğrusunu bilelim yada bırak git artık bu işi.

İzmir maalesef akvaryumcular konusunda kıt ve gelişmemiş, bir de böyle birbirine kazıklar olunca iyice batıyor.

Saygılarımla

Alpay

arkadaşım hürci bu konu ile senin uzaktan yakından alakan yok iken senin ne ilgilendirdiğini anlamadım(Bu cümle yerine başka bir cümle kullanmak çok isterdim ama forum kuralları izin vermiyor.Ama sen anladın onu..........).Ayrıca evim gaziemirde ve akvaryumuma gelip bakabilirsin akvaryumda bir tane deni yıldızı var oda kırmızı renkli ve Yasin Aydemirden alınmadır bu konu seni ilgilendirmez terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Dalgıç arkadaştan anış verişim olduğunu yazmışsın doğru ondan deniz yıldızı aldım ama onlar çok küçük boyda yani 2 cm çapında felan (ancak 1 Lira kadar) ayrıca Yasinin bana verdiği deniz yıldızı insanın avcunun içini dolduruyor ve ben üstteki yazımda bahsettiğim gibi sadece yasinden aldığım deniz yıldızını değil diğerlerinide doğaya bırakacağım gelecek hafta sonu seferihisardan buyur sende gel davetlimsin.http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=12463&st=15&start=15 istersen Yasinin avukatlığına soyunmadan önce verdiğim şu linke bir bak.Benim zoruma giden İzmirde faaliyet gösteren dükkanı olan ve Türkiye Cumhuriyetine vergi veren Vergi mükellefi olan bir kişinin art niyetli olarak bu hayvanları avlayarak sanki kendisi singapurdan ithal ediyormuş gibi ülkemizdeki denizlerimizdeki tüm güzellikleri yok etmesidir.Bilmiyorum çocuğun var mı?yokda eğer ileride olursa denize gittiğin zaman onlara deniz yıldızı ülkemizde yaşamıyor ama felan ülkede var demek zoruna gitmeyecek mi?hiç mi üzülmeyeceksin? Yasin Aydemir bana cevap vermekten aciz bir kişi değil herhangi bir kısıtlılığı yok ama sen onun avukatlığına veya yalakalığına soyunduysan oda başka birşey.Ayrıca niye gelişemiyoruz onuda sana söyleyeyim mi? çünkü kimse eleştirilmeye tahammül edemiyor.Benim Yasin Aydemir isimli kişi ile alış verişim oldu menmun kalmadım onu burda anlattım neticede sen ve senin gibi Ersoy Akbıyık isimli arkadaşın zoruna gitti ve bana Yasini savunarak cevap verdiniz ama hiç düşünmediniz ki acaba bu arkadaş doğru söylüyor olabilir mi?belki Yasinin yanlış yaptığı yerler olmuştur demeden beni eleştirmeye başladınız.Eğer bir yanlış yapan akvaryumcu var ise bu kurtta olur aqua pet centerde olur yasinde olur onu burda eleştirip yanlışını bulmamız ve o kişiye iletmemiz lazım.Arkadaşlar insanlar yanlış yapabilir bu bende olabilirim sende olabilirsin bunu kabullenmek lazım.Sizden önce bak Emrah Uyanık,Alper Varol ve Gökhan Uludağ isimli arkadaşlarımızda yasinden alış veriş yapmışlar ve menmun kalmışlara onlara benim diyacak hiç bir sözüm olamaz ama onlarda sizin gibi yasinin avukatlığına soyunmamış ve benim görüşlerime saygı duymuşlardır.Eğer birbirimize saygı duyarsak bir yerlere varırız yoksa bir adım ilerleyemeyiz.

Arkdaşım bende çok kere balık aldım başka ürünlerde aldım ve memnun kaldım memnun kalmasaydım inan seni gibi karalayıcı ve çirkin konuşmazdımm memnun kalmadım bir dahada gitmmem der kapatırdım benim çocuğum şu anda yok olursada inanın onun sadece deniz yıldızların içinde değil akvaryumda beslediğmiz bir çok balığın içinde yüzmesini isterim ama bence siz bu şekilde bunu düşünceğinize önce nasıl bir iyi eğitim veririm diye onu düşünün eğer burda davrandığınız şekilde eğitim verecekseniz sadece deniz yıldızının nesilleir değil insanlığımızın nesli yok olur.

Bu arada yasin aydemir bildiğim kadarıyla 33 veya 35 yaşında bir arkadaşımız yani kimsenin kimseye avukatlığına gerek yok kimse çocuk değil burada herkes kendini savunabilir böyle sözlerle millete kendinizi güldürmeyin derim.

Buda size son yazımdır bilginize, bence sizde artık yazıpta burada bizim daha çok tadımızı kaçırmayın bizler bu forumda keyif almak için varız böyle şeylerle uğraşmak için değil.

SAYGILARIMLA

Çok gereksiz bir tartışma daha fazla sürdürmeyin lütfen... İddaası olan varsa söyler muhatabıda gerekli görürse yanıtlar bu kadar basit.. Bırakın Yasin abi medeni bir şekilde kedini savunsun... Araya elli kişi girince işin böyle tadı kaçıyor, konu saptırılıyor, sensin bensin ... Kimin ne demek istediğinide pek anlayamıyoruz.. Herkesin birbirine saygılı olması dileğiyle.....

Haklısın Arif. Bu topik bu amaçla açılmamıştı sanırım. İşin rengi değişmiş. Herkese kolay gelsin.

Arif ve gökhan isimli arkadaşlar sizlere gerçekten ama çok çok teşekkür ederim benimde dediğim bu Yasin arkadaşım kendi kendini savunabilir bende bunu anlatmaya çalışıyorum konunu muhatabı kendisi ama aradan başka arkadaşlar bunu kendi üstüne aldı ve bana çevap vermeye çalışıyor ben buna üzülüyorum.

Teşekkür edecek bir şey yok aslında ben şahsi fikrimi ilettim. Konuda adı geçenlerin hiç birisini tanımam bilmem. Ama bu topiğin başlatıcısı sevgili orçun berk arkadaşımızın bu başlığın açılmasındaki amacının bu tür tartışmalar olmadığını düşündüğüm için öyle yazdım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar