Yasin kardeşim bu mesajda seviyesizlik yok başımdan geçen olayları anlattım dilimin döndüğünce eğer seviyesizlik var diyorsan bunun bir kısmının da sana ait olması lazım. 1-Fiyat konusunda yanlışın var ilk aldığım akvaryum için 80 Lira diğerinin farkı için 40 lira verdim.Kapak için 30 lira ışıklandırma için 60 Lira,protein skimmer için 200 lira ve diğer malzemeler için 37*12 ay World kredi kartı ile toplam 444 lira bunları alt alta yazıp toplarsan toplam 854 Lira bunun yanında floresan düştü kapağı ve tesisatı yeniden marangoza ve elektrikçiye tekrardan yaptırdım.Bu da bana 50 Liraya mal oldu toplamda cebimden çıkan para 904 Lira yani 100 Lira fazla söylemişim onu mu söylüyorsun? 2-Evet gelelim akvaryumdaki dalga motoru,Ptotein skimmer ve kafa motoruna bunların hepsi 2, el değil mi eğer sıfırsa neden garanti belgelerini vermedin?hadi bırak garantiyi geçtik eğer sıfır ise insan boş kutularını getirmez mi? 3-10 Kilo canlı kaya demişsin neden 10 kilo kaya koydun akvaryum 200 Litre değil mi? evet öyleyse 7 litreye 1 kilo canlı kaya düşüyor yani 11 kilo eksik kaya konmuş daha doğrusu koymamışsın biz acemiyiz ya hiç bu işin doğrususnu öğrenmeyeceğiz değil mi? 4-Bunun yanında floresanların montajını kendinin yaptığını 2 gün sonra bunların akvaryuma düştüğünden bahsetmemişsin çünkü dükkanda ben kendi gözlerimle gördüm bunu inkar edemezsin.Seranın açık yeminden bahsetmisin doğru yanlız bu küçük bir poşette abi bunla idare et yem birkaç gün sonra gelecek demiştin gelen yemde Red jewel diye bir marka adını hiç duymadım duymayı bırak yemin imal edildiği yer bile yazmıyor ama ben sana söyleyeyim bu karabağlar imalatı........... 5-Doğru Blue Tangı 65 Liraya aldım yukarıdaki yazımda yazdığım yerde sen ben burdan balık almıyorum dediğin Balçova Palmiye alış veriş merkezindeki aqua tınas pet shoptan Gökmen isimli arkadaştan 60 Liraya alabilirsin baya çok var. Test kitleri alma demişsindir çünkü senin dükkanında ne bu kitlerden var ne de tuz ölçer ne de deniz tuzu en son hatırlarsan sana sormuştum tuz ölçer ve tuzu yok abi gelecek demiştin eğer ürün yelpazen geniş değilse neden deniz akvaryumu kurup mağdur ediyorsun insanları? 6-Yiğidi öldür hakını yeme doğru deniz kurdu ile deniz yıldızını hediye ettiğini yazımı okursan belirttim. http://www.resifbolgesi.com/forum/index.ph...15&start=15 adresine bi göz at bakalım.Yasin benim yazıma çok çabuk cevap verdin inşallah bu linke de bir göz atarsan burda bana hediye olarak verdiğin kırmızı renkli deniz yıldızının neslinin tükendiğini ve senin bunları insafsızca sırf para kazanmak uğruna nasıl yok ettiğinden bahsediyor eğer medeni cesaretin var ise burayada bi cevap yazıver!!!!!!! 7-Balık fiyatları doğru ama sizden de aldığım tüm balıklar blue tang ile beraber 265 Liraya mal oldu ama ne hikmetse hepsi öldü sebebi ise balıklar Perşembe günü sabah sende öğlenden sonra benim akvaryuma girince bu kadar yola ve strese dayanamayıp ölüyorlar. 1,016 ya düşen tuz oranında tabi senin hiç suçun yok değil mi canım sen sütten çıkmış ak kaşıksın bu arada akvaryumda yaşayan sadece ve sadece senin neslini tüketmek için elinden geleni yaptığın kırmızı renkli deniz yıldızı var onuda gelecek hafta Seferihisarda denize bırakacağım.Aslında bunu söylemesem daha iyi olacaktı çünkü orayada gidip o hayvancağızı yakalayabilirsin. 8-Tamer isimli kişiyi tanırım alış verişimiz oldu bana göre iyi birisi aranızdaki ticari ilişkiyi bilmediğim için yorum yapamayacağım. 9-Kasadan para çıkmaması o an için beni ilgilendiriyor çünkü 2 hafta olmuş damseli sana vermişim balığı satıp parayı cebe indirmişsin yerine palyaço verecektin git gel palyaço yok sen semihe semih sana bakıyor haftanın 2 günü gaziemirde oturuyorum ve çankayaya gelmek zorunda değilim.Ayrıca paran olmadığı için banka hesap numarası isteyip beni başından göndermek istediğininde farkındayım. 10-Bu arada ticari olarak birçok insanın birbirini kötülemesinden bahsetmişsin ben senin hakkında epeyce kişiyle konuştum.Bunlardan biriside Karabağlarda Yahudi mezarlığı arkasında akvaryum imalatı yapan Ankaralı Durmuş isminde bir kişi dükkana git benim adımı söyle hemen orayı terkeder kaçar dedi insan insandan neden kaçar ki? acaba anlayamadım? Yasin kardeşim en son olarak öyle veya böyle senden bir alış verişimiz oldu bunu inkar edemezsin.Bir söz var bilirmisin bilmem; menmun kalan müşteri dostuna menmun olmaya müşteri düşmanına anlatırmış.Bende her türlü ortamda platformda başımda geçenleri herkese anlatacağım bundan emin olabilirsin.Eğer seni haksız eleştiriyorsam Allah benim belamı versin eğer sende benim alın terimle kazandığım kimi zaman çoluk çocuğumun rızkından kesip sana verdiğim paralarda beni kazıklayıp hakkımı yediysen Allah bu parayı yemeyi sana nasip etmesin.