hürci kardeşim çocuğun olmadığına göre genç bir arkadaşımız sayılırsın sana saygı duyuyorum.Ben 40 yaşındayım ve 3 tane çocuğum var.Bir dil uzatmadığınız çocuklarımın yetiştirilmesi kalmıştı oda tamam oldu.Acaba ailen seni nasıl yetiştirdi?bilemiyorum.Benim çocukların belediye otobüslerine bindiklerinde boş yere oturuken Baba yaşlı teyzeler amcalar geldiğinde kalkacağız değil mi?diye sorarlar.Tanımadıkları kişilerden para hediye vs almazlar.Yerde para bulsalar berabersek baba alalım mı derler?ben yoksam bulduklarını almazlar.Okula gittikleri için sık sık çantalarını kontrol ederim çocuk bu acaba arkadaşlarının silgisini,kalemtraşını veya kalemini almış mı diye?Ben çocuklarımı böyle yetiştiriyorum.Madem çocuğun yokmuş darısı senin başına bu konuda burada sayfalara sığmayacak kadar tecrübem var.Biri 7.sınıfa gidiyor diğeri 1. sınıfa en küçük olanı ise henüz gitmiyor.Ben çocuklarımı topluma faydalı insanlara saygılı küçüğünü ve büyüğünü bilen birer kişi olarak yetiştiriyorum bunun yanında öğrenimleride kendilerine kalmış eğer isterlerse bırak üniversiteyi master dahi yapmaları için elimden gelen olanaklarım dahilinde herşeyi yaparım.Sende zamanı gelince bunu anlayacaksın ben onların velisi olarak onlar için elimden gelen herşeyi maddi ve manevi olarak yapıyorum.Yaş itibarı ile senden de bu konuda daha tecrübeliyim ve senin nasihatlarına ihtiyacım yok.Hürci kardeşim insanları kendi kendilerine güldürenler yasin adına sen ve senin gibi savunma yapmaya çalışanlardır. Bu arada insanların yapıları ve karakterleri farklıdır Allah insanları böyle yaratmış ne diyelim bazen kardeşlerin karakterleri bile bir birlerinden farklılık göstermektedir.Hala anlamak istemiyorsun ben karalayıcı ve çirkin konuşmuyorum yapmış olduğum alış verişi detayları dahi anlattım ve hobicileri bundan haberdar etmek istedim eğer ayrıntılı yazmayıpta yasin kötü akvaryumcu deyip açıklama yapmasaydım o zaman karalayıcı olurdum.Tüm aldığım malzemeleri fiyatları ile birlikte yazdım.Akvaryumun kurulumundan ve diğer evrelerden bahsettim.Bende sizin gibi menmun kalmadığım alış verişi kapatmam diğer arkadaşları bilgilendirmeye çalışırım ki başka insanlarda benim düştüğüm yanlışa düşümesinler iyi araştırma yapsınlar diye onlara yardım etmek amacıyla yazdım buda benim yapım.Bu alış verişi inan kurt akvaryumdan ege akvaryumdan veya bir başka akvaryumcudan yapsaydım inan yine yazardım.Kimse benim babamın oğlu değil.Bu son yazımdır demişsin inşallah sen ve diğer arkadaşlar bana cevap hakkı doğuracak şekilde yazı yazmazsanız inanın bende size yazmam kimseyle uğraşmak istemiyorum artık.Siz yasinden yaptığınız alış verişlerden bahsedin çokiyi akvaryumcu deyin dürüst deyin işini biliyor deyin bütün bu görüşlerinize saygı duyarım ve duyuyorum. Ama benimle ilgili birşey yazmayın .