Keşfet

Herşeyiyle Satilik Akvaryum

LENDİ

Yeni Üye
Ad Soyad
Musa
[SIZE=10pt]2 PALYAÇO İLE BAŞLADIM AKVARYUMUM DOLUP TAŞINCA  BÜYÜTMEK ZORUNDA KALDIM . [/SIZE]

[SIZE=10pt]BUNDAN DOLAYI BU  ŞİRİN AKVARYUMUDA SATILIĞA ÇIKARDIM.[/SIZE]

[SIZE=10pt]AKV. ÖLÇÜLERİ 60 X 50 X 50 BEYAZ MEBRAN KAPAKTIR . [/SIZE]

[SIZE=10pt]SUMP SİSTEMİ  2 BÖLMELİ  KULELİ SİSTEMDİR . [/SIZE]

[SIZE=10pt]AYDINLATMA 6 X 24 HOPAR MARKA 1000 K  DEĞERİNDE .MERCANLAR SÜPER AÇIYOR.    [/SIZE]

[SIZE=10pt]( PS  NAC 3,5 SIFIR  ) [/SIZE]

[SIZE=10pt]YUKARI BASMA MOTORU , DALGA MOTORU. HERŞEYİ  VAR. [/SIZE]

[SIZE=10pt]RESMİNİ KOYMAYI UNUTTUĞUM SERA TEST KİTİ  HEDİYEDİR .  ( PİYASA DEĞERİ 250 TL DİR ) TÜM TESTLER İÇİNDEDİR. YAKLAŞIK 15 - 20 ADET TESTLER VAR. [/SIZE]

[SIZE=10pt]ONUN YANINDA TUZ ÖLÇER , ÇAM TEMİZLEME APARATI  KH VE CA TESTİ HEDİYE[/SIZE]

[SIZE=10pt]TEK YAPMANIZ GEREKEN SUYU DOLDURUP FİŞİ TAKMAK[/SIZE]

[SIZE=10pt]HEPSİNE SADECE 900 TL İSTİYORUM .[/SIZE]

Ekli dosyayı görüntüle 17930Ekli dosyayı görüntüle 17931Ekli dosyayı görüntüle 17932Ekli dosyayı görüntüle 17933Ekli dosyayı görüntüle 17934Ekli dosyayı görüntüle 17935[SIZE=10pt]KURULUMLA İLGİLİ TÜM YARDIMI YAPACAĞIM .[/SIZE]

İLETİŞİM İÇİN   musaonat@hotmail.com.tr    unutmadan PAZARLIK SÜNNETTİR  pazarlık payı vardır.

teşekkürler gökancım yeni akvaryumu kurdum.

sadece armatüre ne kadar istersiniz acaba

Selamlar,

kum ve kaya dahil midir?

akvaryum boşdur . resimde görüldüğü gibi . en son resim yeni kurduğum akvaryumun resmidir lütfen karıştırmayalım

musa abi cok güzel akvaryumun  allah sağlıklı büyütmek dileyiyle bende kuruldu sadece bir adet vortech mp40 ihtiyacım var onu da buldum mu  benden iyisi yok

inşallah en kısa zamanda bulursun. çünkü insan hemen akv. dolu görmek istiyor

[SIZE=10pt]2 PALYAÇO İLE BAŞLADIM AKVARYUMUM DOLUP TAŞINCA  BÜYÜTMEK ZORUNDA KALDIM . [/SIZE]

[SIZE=10pt]BUNDAN DOLAYI BU  ŞİRİN AKVARYUMUDA SATILIĞA ÇIKARDIM.[/SIZE]

[SIZE=10pt]AKV. ÖLÇÜLERİ 60 X 50 X 50 BEYAZ MEBRAN KAPAKTIR . [/SIZE]

[SIZE=10pt]SUMP SİSTEMİ  2 BÖLMELİ  KULELİ SİSTEMDİR . [/SIZE]

[SIZE=10pt]AYDINLATMA 6 X 24 HOPAR MARKA 1000 K  DEĞERİNDE .MERCANLAR SÜPER AÇIYOR.    [/SIZE]

[SIZE=10pt]( PS  NAC 3,5 SIFIR  ) [/SIZE]

[SIZE=10pt]YUKARI BASMA MOTORU , DALGA MOTORU. HERŞEYİ  VAR. [/SIZE]

[SIZE=10pt]RESMİNİ KOYMAYI UNUTTUĞUM SERA TEST KİTİ  HEDİYEDİR .  ( PİYASA DEĞERİ 250 TL DİR ) TÜM TESTLER İÇİNDEDİR. YAKLAŞIK 15 - 20 ADET TESTLER VAR. [/SIZE]

[SIZE=10pt]ONUN YANINDA TUZ ÖLÇER , ÇAM TEMİZLEME APARATI  KH VE CA TESTİ HEDİYE[/SIZE]

[SIZE=10pt]TEK YAPMANIZ GEREKEN SUYU DOLDURUP FİŞİ TAKMAK[/SIZE]

[SIZE=10pt]HEPSİNE SADECE 900 TL İSTİYORUM .[/SIZE]

attachicon.gif
IMG_2204.jpg
attachicon.gif
IMG_2207.jpg
attachicon.gif
IMG_2209.jpg
attachicon.gif
IMG_2211.jpg
attachicon.gif
IMG_2205.jpg
attachicon.gif
IMG_2111.jpg[SIZE=10pt]KURULUMLA İLGİLİ TÜM YARDIMI YAPACAĞIM .[/SIZE]
hala günceldir

ARKADAŞLAR DÜN KIZIM DOĞDU .ÇOK MUTLUYUM. HERŞEYİYLE FİYAT 800 TL İNDİ. DEPOYA TAŞIMAYA ÜŞENİYORUM . EVDE 2 AKV  HOŞ DURMUYOR.

iyi geceler, size mail attım. mail geri döndü. böyle bir adres yok diyor.

musaonat@hotmail.com

Akvaryum satılmıştır. lütfen ilanın kaldırılmasını rica ederim.çünkü hala aydınlatmayı soranlar var. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar