Keşfet

Heteractis Crispa Veya Stichodactyla Haddoni Anemon Arıyorum

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Hanımın ısrarlarına dayanamayarak uzun zaman sonra black saddleback clown çifti almak durumunda kaldım. Balıkların kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak için Heteractis crispa veya Stichodactyla haddoni türlerinde anemon arıyorum. Satmak isteyen arkadaşlar varsa fotolarını da ekleyerek teklif verebilirler.

fire clown icinde gecerli mi bu anemonlar bende istiyorum?fire clown hostu hangi anemonlardir

Hanımın ısrarlarına dayanamayarak uzun zaman sonra black saddleback clown çifti almak durumunda kaldım. Balıkların kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak için Heteractis crispa veya Stichodactyla haddoni türlerinde anemon arıyorum. Satmak isteyen arkadaşlar varsa fotolarını da ekleyerek teklif verebilirler.
:)

Gökçe Bey Görüşmemize İstinaden Arkadaşta 2 tane anemon Mevcutmuş...

Büyük Olanı size Tavsiye Ederim..

Akşam fotoğrafları Gönderecegini Söyledi.

Bekliyorum :)

Bulunmuştur. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Metin (raziel) ve Alper'e (animalive) tekrar teşekkür etmek istedim. Hem balıklar hem de anemon gayet sağlıklı ve güzel canlılar. Anemon hemen kayasına tutundu ve balıklarda 30 saniye sonra içine girdi :)

Metin (raziel) ve Alper'e (animalive) tekrar teşekkür etmek istedim. Hem balıklar hem de anemon gayet sağlıklı ve güzel canlılar. Anemon hemen kayasına tutundu ve balıklarda 30 saniye sonra içine girdi :)
3 vakte kadar da foto gelir herhalde... :rolleyes:

Bilmiyorum ısrar olursa belki çekerim :) Naz yaptım galiba...

Sen istersin de ben çekmez miyim :) Pazartesiden önce çekemem, makine evde değil. Gerçi cep tel fena çekmiyor. Yarın bir ara denerim :)

Ancak bu kadar oldu...

219.jpg

maaşallah çok güzel

Maşallah,maşallah...

Allah olmayanlarada versin,ne diyeyim...

Ayrıca kırmayıp,fotoğraflarını paylaştığın için teşekkür ederim.

maşallah Gökçe çok güzeller..

boncuk sayısı 2 ye çıktı desene.. :)

Evet galiba :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar