Keşfet

Hobiye Üzülerek Veda

sckn03

Üye
Ad Soyad
sckn
Arkadaşlar 1 yıl önce almış Olduğum red sea Max 250 siyah akvaryumumu ve ve tüm ekipman ve canlıları toplu olarak Satışa çıkarıyorum inşallah iyi bir hobicimize gider kıymetini bilir fiyatımız sadece tüm herseyi ile beraber sadece ve sadece akvaryum parasına 553 398 4060 Kredi kartına sanal pazar üzerinden isteyen olursa ilanda açabilirim Ekli dosyayı görüntüle 28682Ekli dosyayı görüntüle 28681Ekli dosyayı görüntüle 28680Ekli dosyayı görüntüle 28679Ekli dosyayı görüntüle 28678

İLGİ VE TALEP İÇİN TŞK EDERİM FAKAT MSJ YERİNE ARARSANIZ ÇOK DAHA MEMNUN OLURUM İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ARAYABİLİRSİNİZ SAYGILAR  553 398 4060

üstad nasıl başardın bu yellow purple ve blue tangleri bir arada yaşatmayı bu boyutlarda.

yellow olan tanka purple koydum tankta balık kalmadı..

Zaman Herşeyin ilacı kardeşim yıllarımı verdim Kayıplar verdim sabrettim araştırdım Üstadım Denizli'den Ahmet Çakır olmasaydı başaramazdım 1 çok konuda hala bılıncsızim purple tang yaklaşık 18 20cm civarı Yellow 14 15cm cıvarı etine dolgun tosuncuklar maşallah elimde olsa asla Satışa cıkarmazdım fakat uzun bi süre ilgilenemiyeceğim için hobime elveda diyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar komple olarak satılacaktır Parça ile uğraşamıyorum

Arkadaşlar sistem Antalya dan mert beye satılmıştır Gül'e güle kullansın

Hayırlı olsun abim

Ilan gülceldir arkadaşlar nakliye konusunda yardımcı olunur

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri