Keşfet

Hobiye Veda Tüm Akvaryumumu Dağıtıyorum

xdelamira

Aktif Üye
Ad Soyad
Taner TEMİZ
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde baba olacağımdan uzun bir süre iki yıldır severek gönül verdiğim bu hobiye veda ediyorum.Öncelikle mercanları satmayı düşünüyorum ardından balıklar ve kayalar akabinde akvaryum ve ekipmanları satmayı düşünüyorum.İki yılın birikimi okadar çok malzeme varki elime geçtikçe buradan yazacağım.Fiyatları mümkün mertebe makul yazacağım lütfen özelden şukadar olurmu tarzı mesajlar atmayınız. Pazarlık yapacaksanızda akvaryumun başında pazarlık yapınız. Tercihim kısa sürede toptan canlı ve malzemeleri satmak bu yüzden gelip yada ödemesini yapan canlıyı yada ekipmanı alır,saygılar.

BALIKLAR:Fiyatlar toplam adet fiyatlarıdır ve yem problemi yoktur.

1.5adet antihas:200 tl.

2.7adet chromis:175 tl.

3.1adet sohal tang:150 tl.

4.2adet temizlikçi karides:80 tl.

5:1adet doctor wrasse(2senelik balığım):60tl.

6.2adet yengeç 5-6cm büyüklükte:100 tl.

7.1adet bicolor goby:35tl.

8:1adet ocellaris palyaço xxl boy: 50 tl.

9:1adet true percula l boy:40 tl.

Öncelikle mercanları satmam gerek mercanları sattıktan sonra kayalarla birlikte balıkları çıkartacağım

Sent my iPad using Tapatalk HD

antiasları sohal tang ı ve resimde görülen trıdacna yı bana ayırırmısınız

sohale ikinci sıraya beni alırmısın

erkal bey almazsa ben aldım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar her zaman kapım açık size misafirim olunuz canlı alıp almamanız sorun değil tanışıp sohbet eceriz. Çayım kahvem herzaman var,akvaryumu dağıtsamda her zaman hobiyi yakından takip edeceğim.Tanışmış olduğum değerli arkadaşlarımdan ve tanışacağım birçok arkadaşımda olacak.Akvaryumumdan ayrı olsamda kurulumunda yardımcı olduğum ve kurulumunu yaptığım arkadaşların akvaryumlarının devamlılığı için elimden geldiğince yardımcı olacağım,hobiye yeni başlayan arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğim.

Insaallah tekrar yakın zamanda dönüş yaparsın taner. .

Schuran - Jetstream Pico Twice Calcium Reactor
Ürünü buradan inceleyebilirsiniz. 1 ay kadar kullandım regulatörü yenidir tüp 5 kg dolu vaziyettedir mefşası içerisinde sadece fişe takıp çalıştıracaksınız dozaj pompası selenoid valfi ile tam takımdır.Fiyat tekliflerine açığım.
ATI - Dimmable SunPower T5 - 6*39 W armatür herşeyi ie tam takımdır ayrıca 4 adet hiç kullanılmamış ati floransıda yanında veriecektir,fiyat teklifine açığım.

Taner abi Sohali alan olmazsa ben talibim haberin olsun ama sen bu hobiyi bırakamazsın baba olacak olsanda bundanda haberin olsun :)

ALLAH analı babalı büyütsün tanerim

Bit adet haelequin shirimp:80 tl.
Bir adet sixline wrasse:40 tl.

Sent my HTC Flyer P510e using Xparent ICS Tapatalk 2

Bit adet haelequin shirimp:80 tl. Bir adet sixline wrasse:40 tl

bunlarıda benim listeye ekleyelim abi :)

Bit adet haelequin shirimp:80 tl. Bir adet sixline wrasse:40 tl

bunlarıda benim listeye ekleyelim abi :)
Tamamdir kardes yarin sabah gorusuruz.

Sent my HTC Flyer P510e using Xparent ICS Tapatalk 2

ALLAH analı babalı büyütsün Taner bey tuzlu suyu koklayan pek bırakamaz bu hobiyi ama hayırlısı

ALLAH analı babalı büyütsün Taner bey tuzlu suyu koklayan pek bırakamaz bu hobiyi ama hayırlısı
Iyi dileklerimizi için teşekkür ederim.

HTC Flyer P510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri