Keşfet

Hobiyi Hızlı ve Çok Yönlü Olarak Değiştiren Başarılı Firma: Aqua Forest (Polonya) Ziyaretim...

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

İlk çıktığı günden beri Aqua Forest firmasının tüm ürünlerini kullanıyorum. Bence hobiyi hızlıca değiştirip pekçok yenilik getirdiler, ben seviyorum.

* Tuzun içinden her batch numarası için test belgesi ilk onlarla çıktı

* Tuzun içinden ölçek ilk onlarla çıktı

* Probiyotik tuz ilk onlarla çıktı

* Testlerinin içinden referans sıvısı ilk onlarla çıktı

* Facebook vb. de çok detaylı ürün tanıtımları paylaşılıyor, tüm sorularınıza birebir cevap veriyorlar. Bu tip pazarlama faaliyetlerini diğer eski firmalar da onlardan görüp yapmaya başladılar

* Fiyatları uygun, ürün çeşitleri çok fazla

* ICP-OES su analizi yapıyorlar; suyunuzu bir kaba koyup gönderiyorsunuz, analiz edip birçok değeri çok hassas gösteren, deniz suyuyla karşılaştırmalı rapor veriyorlar

Geçen hafta Polonya'daydım, onlara da uğradım. Henüz Türkiye'ye gelmeyen PS lerini beğendim, T5 + LED hibrit armatürleri de çok güzel. Aşağıda bazı fotoğraf ve videolar bulabilirsiniz. Hazır Polonya'dayken çok daha uygun fiyatlı alıp stok yaparım diye düşünerek firmaya yarım saat uzakta bir deniz akvaryumcusuna gittim. Fiyatlar Ekstrem fiyatlarına göre 5-10% yukarıdaydı,  yerinde daha pahalı olmasına şaşırdım ve birşey almadan döndüm...

27ywggg.jpg

2wn60pw.jpg

25a2e78.jpg

1zgdbmu.jpg

2ni9ved.jpg

vpfcdv.jpg

15ot9ch.jpg

2ak05sl.jpg

2m4vjw1.jpg

34fb3na.jpg

2ah8ojs.jpg

vgues2.jpg

213gns9.jpg

mszneq.jpg

2zxowtt.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
HENuz bircok konuda askıda kalmış olduğu düşünülse de bence de bazı ürünleri güzel. 

Umarım kendilerini daha da geliştirirler. 

Hatta fiyatlar bir tik daha asagi inerse çok daha kolay yayılacaktır. Zira yeni ürün olarak testleri geliyor mağazalara. Salifettten 2-3 ₺ daha ucuz. 

Bakteri kültürleri ve katkıları icin ise prodibio gibi olabilirler mi o bir muamma ama umarım olurlar. Cunku ülkemize en rahat giren marka ve daha uygun fiyatları. 

Katkı vs kullanmadığım için çok fazla yorum yapamayacağım fakat Ekstrem akvaryumdaki ürünler avrupa pazarında Ekstrem akvaryumdan daha pahalı. Buda her zaman savunduğum şey olan hobinin pahalı olmadığını bizim alım gücümüzün düşük olduğunu gösteriyor. 3-4 yıl önce 1250 dolar olan maaşım bugün itibari ile 750 dolar.

Malzeme konusu AR-GE isteyen bir konu fakat artık bizim kendi ülkemizde mercan üretim çiftlikleri kurmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ben yeni kurulum yaptım full aquaforest katkılarını kullanarak akvaryumu kurdum , kataloglarındaki  3 no'lu ürünlerle. bakalım nasıl olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar