Keşfet

Hopar 6*24W T5 Armatür 175 Tl

leptosoma5526

Yeni Üye
Ad Soyad
Mustafa Halid
Arkadaşlar bir ampulünü değiştirirken duyunu kırdım ve yeni duy aldım ancak takamadım şu an bir ampulü yanmıyor belki anlayan biri yapabilir, alacak arkadaş 5*24 gibi düşünerek alsın sonra mahçup olmayayım, sorunun balasttan kaynaklandığını sanmıyorum zira aynı balasta bağlı diğer ampul yanıyor. mavi 4 beyaz hiç kullanılmamış flo vereceğim ve ayrıca 2 adet de yedek ayağı mevcut alan arkadaşa onları da hediye edeceğim, malum bunların ayakları kırılınca yedeklerini bulmak çok zor. 05062568404

ayakları maksimum 65 cm ye kadar açılıyor armatürün gövdesi 60 cm

Resim gönderme yada koyma şansınız varmi ??

Bende böle bişey almayı dusunuyorumda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugun arkadas ile telefonda gorusmus bulunuyorum, urun bana rezerve edilmistir. Umarim iki tarafa da hayirli olur.

Bugun arkadas ile telefonda gorusmus bulunuyorum, urun bana rezerve edilmistir. Umarim iki tarafa da hayirli olur.
Hayırlı olsun Özgür Bey :)

ben de konuyu takip ediyordum ama aydınlatmadan önce almam gereken ekipmanlar olduğu için şansa bırakmıştım işimi :D

Güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun Özgür Bey :)

ben de konuyu takip ediyordum ama aydınlatmadan önce almam gereken ekipmanlar olduğu için şansa bırakmıştım işimi :D

Güle güle kullanın :)
Tesekkur ederim Timur bey. Bu armaturu yeni bir projede kullanmayi hedefliyorum, umarim istedigim gibi olur. ;)

Tesekkur ederim Timur bey. Bu armaturu yeni bir projede kullanmayi hedefliyorum, umarim istedigim gibi olur. ;)
Ben eminim istediğiniz gibi olacağına :D Bu arada merak ettim yeni projenizi :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar