Keşfet

Hsbao EX-28 Wave Maker Dalga Motoru İlk İzlenimler

akvaryumtutkusu

Yeni Üye
Ad Soyad
Ufuk UÇAR
Ecotech Vortech mp dalga motorunun 5 yılda arızalanması ve görev dışı kalması neticesinde bu sefer,  Hsbao EW-28 Dalga Motoruna,  bir süre önce geçtim. Nette de bu EW-28 modelinin videosunu göremediğimden kendi resifimden  videosunu da çekerek yayınladım. Aşağıdaki linkte özellikleri var. 3 fazlı 6 kutuplu sarımlı  nispeten sağlam bir motora benziyor. Dur kalk M2 modunda 7/24 çalışıyor.Ben en çok bu modu seviyorum. Mercan salınımları harika.Bu linkteki tankımı  http://www.resifbolgesi.com/forums/topic/62351-resif-akvaryumu-100x60x45h/  gayet iyi idare ediyor.Tabii vortech mp kadar küçük ve kibar değil ama işlevini yerine getiriyor. Tabii gerçek durumunu  aradan  yıllar geçtikçe göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 55777

Ekli dosyayı görüntüle 55778

Ekli dosyayı görüntüle 55780

Ekli dosyayı görüntüle 55781

İyi günler. Dalga motoru çok iyi görünüyor. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı oldu mu ?

Ufuk Hocam merhaba, ben de sizin tanıtım videonuzu izledikten sonra çöp olan RW-8 yerine bunu aldım. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

Üstad merhaba,

Bende aynı markanın EW-38 modelini alacağım. Acaba geçen sürede debisinde, gücünde, vs. bir sorun oldu mu, memnunmusunuz?

Teşekkürler.

Alalı ve kullanalı 2 sene oldu, aldığımdan beri dur -kalk  modunda ful akıntı gücü ile  çalışıyor ve gözle görülür güç ,debi kaybı yaşamadım, şimdilik memnunum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar