Ulucan Sarıgül
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Ulucan
Arkadaşlar merhaba ,
6x24w lık t5 armatürümü hybride çevirdim
18x3w blue
10x3w royal blue
10 x3w 10000k 6500k beyazlar var
Her bir kanalı ayrı yakabilir şekilde monte ettim
Armatürün ortasını kanal şeklinde kesip orta kısıma soğutucu ve ledleri ekledim
Haliyle armatür ısınıyor yaptığım araştırmalarda , t5 lerim en verimli çalışması için belirli bir sıcaklık aralığı varmış , elimde par metre olmadığından bunun ölçümünü sağlayamıyorum
Sorum ise şu , armatürüme fan takviyeleri yapıcam şuan hiç fan yok ,
5 adet 3cm lik 12v fan
6 adet 8cmlik 12v fan aldım
3 cmlikleri armatürün sol tarafına iç kısımdan koyup üfletmek istiyorum tabi havalandırma deliklerini açıcam
8cmlikleride direk ledlerin bağlı olduğu soğutucunun üzerinr monte edip soğutucuya doğru üfletme planım var
Acaba fazla soğutma sağlayıp verimi düşürürmüyüm genelde soğutma uygulamaları nasıl armatürlerinizde ilk defa t5 kulıcam
Sent my iPhone using Tapatalk
6x24w lık t5 armatürümü hybride çevirdim
18x3w blue
10x3w royal blue
10 x3w 10000k 6500k beyazlar var
Her bir kanalı ayrı yakabilir şekilde monte ettim
Armatürün ortasını kanal şeklinde kesip orta kısıma soğutucu ve ledleri ekledim
Haliyle armatür ısınıyor yaptığım araştırmalarda , t5 lerim en verimli çalışması için belirli bir sıcaklık aralığı varmış , elimde par metre olmadığından bunun ölçümünü sağlayamıyorum
Sorum ise şu , armatürüme fan takviyeleri yapıcam şuan hiç fan yok ,
5 adet 3cm lik 12v fan
6 adet 8cmlik 12v fan aldım
3 cmlikleri armatürün sol tarafına iç kısımdan koyup üfletmek istiyorum tabi havalandırma deliklerini açıcam
8cmlikleride direk ledlerin bağlı olduğu soğutucunun üzerinr monte edip soğutucuya doğru üfletme planım var
Acaba fazla soğutma sağlayıp verimi düşürürmüyüm genelde soğutma uygulamaları nasıl armatürlerinizde ilk defa t5 kulıcam
Sent my iPhone using Tapatalk