Keşfet

Hydor Koralia 2 Dalga Motoru,reef Octopus Taşırma Kutusu-akrilik Kule..vs.vs

dmrbrn

Yeni Üye
Ad Soyad
demir
merhabalar,

nisan ayında aldığım 0 ayarında 2 adet hydor koralia2 dalga motoru satılıktır,

0dan ayırt edilemez,seramik milllidir....tanesi 80tl,ikisi 150tl.......

yine nisanda aldığım reef octopus taşırma kutusu,çok çok temiz kullanılmıştır,100tl...

eskişehir içi 2 çekmeceli,25*25*40 akrilik,kule,75tl....

hydor seltz L30, 27watt 1200l/saat kafa motoru,30tl..........nisanda aldım,0 kadar temizdir.....

tetratec ısıtıcı 100watt 10tl........1aylık.......

bıomatrıx askılı ps 60tl............

eskişehir içi ihtiyacı olana gelip alırsa 1024 yoğunlukta,tamamen reverse osmos su ve red sea pro coral tuz karışımı 6 aylık su

litresi 50kuruş,toplam 250litre su.......

demir buran 0 536 319 33 14

merhabalar,nisan ayında aldığım 0 ayarında 2 adet hydor koralia2 dalga motoru satılıktır,

0dan ayırt edilemez,seramik milllidir....tanesi 80tl,ikisi 150tl.......

yine nisanda aldığım reef octopus taşırma kutusu,çok çok temiz kullanılmıştır,100tl...

eskişehir içi 2 çekmeceli,25*25*40 akrilik,kule,75tl....

hydor seltz L30, 27watt 1200l/saat kafa motoru,30tl..........nisanda aldım,0 kadar temizdir.....

tetratec ısıtıcı 100watt 10tl........1aylık.......

bıomatrıx askılı ps 60tl............

eskişehir içi ihtiyacı olana gelip alırsa 1024 yoğunlukta,tamamen reverse osmos su ve red sea pro coral tuz karışımı 6 aylık su

litresi 50kuruş,toplam 250litre su.......

demir buran 0 536 319 33 14

Arkadaşlar,taşırma kutusu ve kafa motorunu canlı kaya ve counclar satılınca satabilirim...

diğer malzemeleri istediğiniz zaman gönderirim...

saygılarımla

demir buran0536 319 33 14

Arkadaşlar,taşırma kutusu ve kafa motorunu canlı kaya ve counclar satılınca satabilirim...diğer malzemeleri istediğiniz zaman gönderirim...

saygılarımla

demir buran0536 319 33 14
resim göre bilirmiyiz acaba

resim göre bilirmiyiz acaba
arkadaşlar akvaryumdan çıkarıp çeşmenin altında yıkadığım zaman 0 paketten yeni çıkmış hali neyse bunlarda o şekilde,resim imkanım maalesef yok...

dediğim gibi eskişehirde olupta görmek isteyen varsa buyursun eve gelsin görsün,

onun dışında endişenizi anlyorum,fakat benimde çok çok hassas olduğum konular bunlar,ne kadar temiz güzel vs değil gibi şeyler...o yüzden sattığım şeyin kusuru olsa zaten yazarım söylerim isteyen alır,yada almaz,yada işine gelirse alır..........

tekrar edeyim dalga motorları 0 ayarındadır..........

satış günceldir.....

demir buran 0536 319 33 14

hydor dalga motorları cuma gününe kadar -dehjetbmw- arkadaşa rezerve edilmiştir...

......TÜM MALZEMELERİN SATIŞI İPTAL EDİLMİŞTİR........

sonunda :) Demir abi İnşallah akvaryum şevkin yerine gelmiştir tekrardan

sonunda :) Demir abi İnşallah akvaryum şevkin yerine gelmiştir tekrardan
sağolasın uğur ;) :D :)

biliyorum bugün yarın bozup 5-6 aysonra tekrar kurmaya kalkıcam,o yüzden seninledekonuştuğumuz gibi biriki balık atayımda sonra yavaş yavaş devam.........görüşürüz..

Sevindim Abi. Yanlız kaya dizaynına birazcık dokunman lazım gibi sanki Benim gibi tortularla başın belaya girmesin :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar