ersanşahin
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Ersan Şahin
Satılan Ürün: İç Filtre, Sirkülasyon Motoru , T5 Aydınlatma ve Tuz Ölçer
Adet: 8 farklı ürün
Fiyat: Tamamı 175 ytl ayrıntıları aşağıda( Tuzlusu canlıları ile takas tercihimdir.)
Teslim Yeri ve Koşulları: evimden yada iş yerimden elden (ev: darıca/gbze, İşyeri: Tuzla BOSB) ya da karşı ödemeli türkiyenin heryerine kargo.
iletişim :Özel mesaj yada hızlı ulaşım için ersan@veser.com.tr 0532 656 14 73
Not:
Genel fotoğraf
Direkt link:
1.Champion CX-300 İç filtre (ben filtre haznesini kullanmadım sadece sirkülasyon amaçlı kullandım) 1200lt/h kapasiteli Fiyat 5 ytl
Direkt link:
2.Atman AT-F306 İç Filtre 2000Lt(ben filtre haznesini kullanmadım sadece sirkülasyon amaçlı kullandım) Fiyat 15 ytl
Bilgi linki:
Direkt link:
3.Atman AT-202 Power Kafa Motoru 1200Lt Fiyat 5 ytl
Bilgi linki:
Direkt link:
4. Gap X şelale filtre. Hiç bir sorunu yoktur.Akvaryumumda sump yokken bu filtreyi kullanıyordum Fiyat 15 ytl
Direkt link:
5.Azoo tuz ölçer fiyat 5 ytl
Direkt link:
6. ve 7. Seio M250 Dalga Motoru 1000Lt yaklaşık 3-4 ay önce otuz.comdan aldığım motorları akvaryumumu büyüttüğüm için satıyorum Hiç bir sorunları yoktur.Kutuda olması gereken tüm aparatlar ve ektra başka aparatları mevcuttur.Sadece vantuzları yoktur. Fiyat adeti 25 ytl
Bilgi linki:
Direkt link:
Direkt link:
8. 1*54w AQUAMEDIC OCEAN WHITE 10000K 54W 105 CM.Lambayı yaklaşık 2-3 ay önce aquapetcenterdan aldım. aynı tarihde karaköyde bir firmadan elektronik balast aldım.Balastın marka model RTM reb-12054. lambanın bulunduğu muhafaza alüminyum bbir akvaryumcudan aldım boyutları 136 cm boy 10 cm genişlik ve 4cm yükseklik. Hiç bir sorunu yoktur.tamamını kendim yaptım.Metal halide alamayı planladığımdan satılığa çıkarttım. Fiyat 80 ytl
Bilgi linki:
Direkt link:
Direkt link:
Adet: 8 farklı ürün
Fiyat: Tamamı 175 ytl ayrıntıları aşağıda( Tuzlusu canlıları ile takas tercihimdir.)
Teslim Yeri ve Koşulları: evimden yada iş yerimden elden (ev: darıca/gbze, İşyeri: Tuzla BOSB) ya da karşı ödemeli türkiyenin heryerine kargo.
iletişim :Özel mesaj yada hızlı ulaşım için ersan@veser.com.tr 0532 656 14 73
Not:
Genel fotoğraf
Direkt link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1.Champion CX-300 İç filtre (ben filtre haznesini kullanmadım sadece sirkülasyon amaçlı kullandım) 1200lt/h kapasiteli Fiyat 5 ytl
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
2.Atman AT-F306 İç Filtre 2000Lt(ben filtre haznesini kullanmadım sadece sirkülasyon amaçlı kullandım) Fiyat 15 ytl
Bilgi linki:
Giriş yap veya üye ol.
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
3.Atman AT-202 Power Kafa Motoru 1200Lt Fiyat 5 ytl
Bilgi linki:
Giriş yap veya üye ol.
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
4. Gap X şelale filtre. Hiç bir sorunu yoktur.Akvaryumumda sump yokken bu filtreyi kullanıyordum Fiyat 15 ytl
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
5.Azoo tuz ölçer fiyat 5 ytl
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
6. ve 7. Seio M250 Dalga Motoru 1000Lt yaklaşık 3-4 ay önce otuz.comdan aldığım motorları akvaryumumu büyüttüğüm için satıyorum Hiç bir sorunları yoktur.Kutuda olması gereken tüm aparatlar ve ektra başka aparatları mevcuttur.Sadece vantuzları yoktur. Fiyat adeti 25 ytl
Bilgi linki:
Giriş yap veya üye ol.
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
8. 1*54w AQUAMEDIC OCEAN WHITE 10000K 54W 105 CM.Lambayı yaklaşık 2-3 ay önce aquapetcenterdan aldım. aynı tarihde karaköyde bir firmadan elektronik balast aldım.Balastın marka model RTM reb-12054. lambanın bulunduğu muhafaza alüminyum bbir akvaryumcudan aldım boyutları 136 cm boy 10 cm genişlik ve 4cm yükseklik. Hiç bir sorunu yoktur.tamamını kendim yaptım.Metal halide alamayı planladığımdan satılığa çıkarttım. Fiyat 80 ytl
Bilgi linki:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
(fiyat yanıltmasın bir kutu yanı 94 adet için geçerli ve kdv siz fiyatı tek almak istediğinizde değişiyor )Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
Direkt link:
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: