Keşfet

İç veya Askı Ps 125 Lt öneri (QQ1 Vb.)

murat006

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat
Herkese merhaba,

Yeni kurmaya başladığım 55x50x50 Net 110-120 Lt akvaryumum için PS arayışı içerisindeyim. Sump ile uğraşmak istemediğim için Bubble magus qq1 almayı düşünüyorum. Sizce kaldırır mı? Şuan alabileceğim en ortalama ps bu. Diğer psler fiyat olarak çok yüksek kalıyor.

Beslemeyi düşündüklerim;

1 tang (Sailfin gibi uygun olabilecek bir tür)

2 palyaço

1 goby

1 mandarin (çok ileride en az 6 ay sonra)

1 karides

1 yıldız

Mercan olarak;

Basit mercan türleri

Xenia

Galexia

Bubble anemon

Resun sk 300 var bende 6 ay kullandım tertemiz ilgilenirseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resun markasına pek sıcak bakmıyorum teşekkürler teklifiniz için. Bu arada konu hala güncel fikri olan paylaşırsa sevinirim.

qq1 o yuke yeterli gelmez kanaatindeyim..

Nasilsa evdeki hesap carsiya uymayacak. O bu derken yukaridaki liste cook degisecek. Tunze 9002 , hatta bir 9004 almani oneririm. İkinci el ilanlara zaman zaman uygun tunzeler düsüyor. Bir iki hafta takipte kalmalisin.

qq1 o yuke yeterli gelmez kanaatindeyim..

Nasilsa evdeki hesap carsiya uymayacak. O bu derken yukaridaki liste cook degisecek. Tunze 9002 , hatta bir 9004 almani oneririm. İkinci el ilanlara zaman zaman uygun tunzeler düsüyor. Bir iki hafta takipte kalmalisin.
Yaklaşık 2-3 haftadır takipteyim. Bir türlü yakalayamadım düzgün bir ilan.

Az daha sabret derim:). Gecen iki uc tane vardi. Diger siteleri ve ikinci el sayfalari gunluk takip etmeye devam. İllaki duser. Hatta sen ilan ver tunze 9004 lazim diye. Nasibin nerdeyse o bulur seni

Az daha sabret derim:). Gecen iki uc tane vardi. Diger siteleri ve ikinci el sayfalari gunluk takip etmeye devam. İllaki duser. Hatta sen ilan ver tunze 9004 lazim diye. Nasibin nerdeyse o bulur seni
İlan 2 sitede verdim burada yok ama bekliyorum bir yandan. Bir yandanda elimde kupon var 95 Tl o yüzden bu ps ye yöneldim. Refraktometre bedavaya gelecek.

Bubble magus qq var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba,

Yeni kurmaya başladığım 55x50x50 Net 110-120 Lt akvaryumum için PS arayışı içerisindeyim. Sump ile uğraşmak istemediğim için Bubble magus qq1 almayı düşünüyorum. Sizce kaldırır mı? Şuan alabileceğim en ortalama ps bu. Diğer psler fiyat olarak çok yüksek kalıyor.

Beslemeyi düşündüklerim;

1 tang (Sailfin gibi uygun olabilecek bir tür)
2 palyaço
1 goby
1 mandarin (çok ileride en az 6 ay sonra)
1 karides
1 yıldız

Mercan olarak;
Basit mercan türleri
Xenia
Galexia
Bubble anemon
Sorun yaşamadan bakacağın bu tank ta kullanman gereken askı tip mantığında ps arıyorsan TUNZE yi tek geçerim o litreye qq zaten yetmez diyen arkadaşta yanıltır hele ki mercan ve canlı yükün mutlaka olacak qq larda 125 litre yazar ama kesinklik ile o litrajı kaldırmazlar tecrübe ile sabittir sonrasında cok çekersin sump olmuyorsa 125 litre içten ps kullanacaksan mutlaka ve mutlaka tunze 9004 tür üzerinde yazdığı bilgiler ve debi kesinlikle kullanımda verdiği bilgilerdir ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri