Keşfet

İhtiyacı Olana Bir Kaç Parça Canlı

SeNioR

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Toğuç
Maddi kısıtı nedeniyle canlı almakta zorluk çeken bir arkadaşa aşağıdaki canlıları hediye edeceğim.

Toadstool leather coral (3 parça)

Plate coral (hafif pembe)

Domates anemon (kırmızı)

Chromis (1 adet, yakalayabilirsem tabi)

Lütfen özel mesaj atmayın, bu başlık altında ilk cevap dönene hepsini vereceğim.

Teslimat İstanbul/Göztepe'de elden yapılacak olup herhangi bir yere yollayamayacağım.

Almak isteyen arkadaşın 2 gün içinde teslim alması gerekmektedir.(en son çarşamba günü)

Lütfen benden alıp başkasına satmayı düşünmeyin, gerçekten ihtiyacı olan fakat canlı satın alamayan bir arkadaş alsın.

domates anemon ve chromise de ben talip olabilirmiyim?

bu davranısınız taktıre deger dogrusu bravooooo

Toadstool leather coral (3 parça) talibim. Bu örnek davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Bahadıra göndereceğiniz canlıyla aynı anda gönderebilirsiniz. Ben Bahadır'dan yada Bahadır benden canlıyı alabilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben ilanı tam okumamışım emreciğim zira hediye mahiyetinde verildiğini bilmiyordum, benden daha istekli bir çok kişi vardır elbette :D

Bahadırcığım bende tam okumamışım, sadece elden teslim edileceği ve herhangi bir yere yollanmayacağı yazıyor. Ben seni görünce canlılar aynı anda gelir diye düşündüm ;)

davranışınız için tebrikler. ama bence henüz madi açıdan ihtiyacı olan birisi mesaj atmamış.

Tekrar merhaba,

İlanımda tüm detayları belirttim ama biraz karışıklık oldu yine de. Yoğun bir iş hayatım olduğu için beni en az meşgul edecek bir alışveriş olmasını istedim. Belirttiğim şartlara uygun olan ilk talep Tunç Kocatürk'ten geldiği için canlıları ona vereceğim. Herkese sağlıklı akvaryumlar.

yeni aldığım nano akvarumumda hiç canlım yok,kalan olursa talibim abicim.teşekkürler

tebrıkler cok guzel bır davranıs

Bende tebrik ederim. Aslında vaktim olsa ilk cevab benden olacaktı. Neyse nasib. Bende Kocaelinde ikamet ediyorum.

İşim dolayı hafta içi hiç vaktim olmuyor. Alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle büyütsün.

Bir şey değil Tunç, güle güle büyüt.

Konu görüntüleyen kullanıcılar