Keşfet

Ihtiyacı Olana Seio M1500 Dalga Motoru 6000 Lt.

ekremdemir

Yeni Üye
Ad Soyad
ekrem demir
Forumdan gulgor nickli arkadaş ile takas kısmını kullanarak, ben kendisine balık verdim kendiside bana Seio M1500 Dalga Motoru 6000 Lt. akıntı motorunu verdi. Yanlız ne hikmetse 1 gün sonra motor durdu, arkadaşın kendisine sordum sallayınca düzelirmiş belki, bana verdiğinde sağlammış, bu motorlar ara sıra böyle yaparmış. Tamir ederek değerlendirebilecek arkadaş varsa buradan yazabilir, motoru elden teslim ederim.

Kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım.

ekrem bey duruma üzüldüm.

eğer arızayı gideremezseniz iş kaldırıp atma noktasına gelirse miline ihtiyacım var.makul bir fiyata almak isterim.

ekrem bey duruma üzüldüm.
eğer arızayı gideremezseniz iş kaldırıp atma noktasına gelirse miline ihtiyacım var.makul bir fiyata almak isterim.

Maalesef öyle Ömer Bey, mail adresim ekrem__demir@hotmail.com buradan ulaşabilirsiniz.

Ekrem bey eğer aldığınız mal kusurluysa ürünü geri verin. Balığınızı geri alın. Neticede bu hobi.

İnanın çok üzüldüm.

Ekrem bey eğer aldığınız mal kusurluysa ürünü geri verin. Balığınızı geri alın. Neticede bu hobi.İnanın çok üzüldüm.

Muharrem bey bu yazdıklarınızın aynısını gulgor isimli arkadaşa yazdım ama maalesef, balığı başkasına verdiğini söylüyor motoruda sallarsam çalışırmış, bende bunların üzerine hiçbirşey söylemedim amaç belli, sonuçta aylar veya seneler geçmedi aynı günler içerisinde bildirmeme rağmen arkadaş bunları yazdı, demekki sitenin amacını bilmiyor, gerçekten üzgünüm bende elinden tamir gelebilecek bi abimize vermek istedim.

Bu tür şeylerin olması çok kötü...Her zaman en korktuğum durum budur..En ufak parça bişeyde olsa aynı durum geçerlidirForumun amacı bu zaten..Kimlerle iş yapıcağımızı öğrenmiş oluyoruz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence onun dediğ gibi (sallayın) siz bu işin sonunu sallamayın.ısrar edin olmadı takasla verdiğiniz balığın nezaketen parasını vermesi yakışır.

Motor ilk mesaj atane ayrılmıştır, ilgilenen arkadaşlara teşekküürler.

(Herkes ile alış veriş yapılmayacağınıda öğrenmiş olduk.)

Konu görüntüleyen kullanıcılar