Keşfet

Iki Adet Damsel Hediye Olarak Vericem.

yasintoprakçı

Yeni Üye
Ad Soyad
yasin
HERKESE SLMLAR. BENİM GİBİ HOBİYE YENİ BAŞLAYAN VEYA  İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMA 2 ADET DAMSEL BALIĞIMI HEDİYE OLARAK VERİYORUM. AKVARYUMUMDA FAZLA BALIK OLDUĞU İÇİN BALIKLARIM BEYAZ BENEK OLDU.AMA DAMSELLAR IMDA VE GOBY LERİMDE HİÇ BİR KISIKNTI OLMADI.AMA NE OLUR OLMAZ DİYE BAKIR SULFAT TADAVİSİ UYGULADIM. İSTEYEN ARKADAŞLARA HEDİYE OLARAK VERECEĞİM. TESLİMAT BÜYÜKÇEKMECE CİVARINDAN YAPILIR.KARGO İMKANIM YOK. 0532 305 25 47. TEL NUMARAM. SAYGILAR.

sizin o tarafta ulaş.die.bi arkadaş var akvaryumu oturtmaya calışıyo isterseniz ona hediye edebilirsiniz olur derseniz iletişime gecim

sizin o tarafta ulaş.die.bi arkadaş var akvaryumu oturtmaya calışıyo isterseniz ona hediye edebilirsiniz olur derseniz iletişime gecim
neden olmasın, tabikide olur. ama ilk kim gelirse ona vericem balıkları, bana ulaşırsa hemen yardımcı olurum, saygılar

yarın aratırım gerci akvaryum satış ilanı var oturtamadı kafayı yemek üzere:D yarın sizinle irtibata gecirticem sizin o tarafta ikamet ediyo zaten 

balıklar ulaş beye rezerve edilmiştir.teşekkürler.

eyvallah abi en kısa zamanda teslim alırım balıkları

1 adette ben vermek istiyorum ama başlık açamıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esenkentten saat 19.30dan sonra teslim edebilirim. Pazar gününe kadar sumpta. Alan olmazsa akvaryumcuya gidecek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankarada değilsiniz ki alalim ustatlar :( elimiz yetmiyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar