Keşfet

İki Adet Zoa Frag Ve 3 Adet Leader Frag

niketi

Yeni Üye
Ad Soyad
Tekin İlkay
Uzun süredir tankımda duran aşağıdaki fragları satıyorum. Oldukça sağlıklı ve çoğalmaktadırlar. İlgilenen arkadaşlara kargo ile gönderebilir veya İstanbul Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü bölgesinden elden teslim edebilirim. ÖM yolu ile iletişim kurabilirsiniz...

Zoa Frag 1: 1 nolu resimdeki zoadan 9 kafa, 2 nolu resimdeki zoadan yaklaşık 13 adet aynı frag kayası üzerinde bulunmaktadır. 2 nolu zoaların boyları 2-3 cm uzunluğundadır........60 TL

Zoa Frag 2: Sadece 13 adet resimdeki ikinci zoadan tek bir frag kayası üzerinde bulunmaktadır, zoa boyları 2-3 cm uzunluğundadır........40 TL

Leader 1 : 8-10 cm çapında..............40 TL

Leader 2 : 12-15 cm çapında............50 TL

Leader 3 : 15-20 cm çapında............60 TL

Selamlar

Kargo gönderimleri alıcı ödemelidir.

ilgilenen arkadaşlar gerçekdende çok güzel Zoa Fragları tankım da boş yer olsaydı kaçırmazdım :mellow:

Uzun süredir tankımda duran aşağıdaki fragları satıyorum. Oldukça sağlıklı ve çoğalmaktadırlar. İlgilenen arkadaşlara kargo ile gönderebilir veya İstanbul Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü bölgesinden elden teslim edebilirim. ÖM yolu ile iletişim kurabilirsiniz...
Zoa Frag 1: 1 nolu resimdeki zoadan 9 kafa, 2 nolu resimdeki zoadan yaklaşık 13 adet aynı frag kayası üzerinde bulunmaktadır. 2 nolu zoaların boyları 2-3 cm uzunluğundadır........60 TL

Zoa Frag 2: Sadece 13 adet resimdeki ikinci zoadan tek bir frag kayası üzerinde bulunmaktadır, zoa boyları 2-3 cm uzunluğundadır........40 TL

Leader 1 : 8-10 cm çapında..............40 TL

Leader 2 : 12-15 cm çapında............50 TL

Leader 3 : 15-20 cm çapında............60 TL

Selamlar

Kargo gönderimleri alıcı ödemelidir.
1nolu frag resmi ektedir

Konu görüntüleyen kullanıcılar