Keşfet

İks Aquastar Plus

okaya10

Yeni Üye
Ad Soyad
Orhan KAYA
Ürünü 2.el almıstım. 2-3 gun ancak kullandım. Hiç bir problemi yoktur. fiyatı 900 tl dir.

ürün özellikleri;

Aquastar basic system , 4 girişli power station, pH modul, Redox Modul, Sıcaklık Modul sisteme dahildir.

Yenisi Turkıye de 935 Euro dur.

Lutfen ozel msj atınız.

Urun gunceldir.

Prob askı aparatı ve kalıbrasyon sıvıları da sete dahildir.

Bu setle ısıklandırma-ca ve kalkswaser reaktoru- ozon cihazı-dalga similasyonu kontrol edebılır istersenız ek unitelerle otomatık su ekleme-oksıjen mıktarı...vb. ek kontrollerınızıde yapabılırsınız.

Sistem sıze hem verileri gostermekte hemde istediğiniz degerlere gelmesı için üniteleri kontrol etmektedir.

Kullanımı cok kolaydır. Kalıbrasyonları tek tusla yapılmaktadır.

İsteyene turkce kullanım klavuzunu da gonderebılırım(kendım turkce cevırı yapmıstım zamanında yaklasık 80 sayfa:) )

Yenisini almanın hıc bır mantıgı yoktur.

Saygılar.

ORHAN KAYA

URUN GUNCELDİR.

guncel

Arkadaslar urun sadece kaliteli 750 litre ve ustu kapasiteli sogutucu ile takas olabilir.

Urun gunceldir.

Guncel 800 TL

guncel 800tl

4 lü priz grubunun dimmer özelliği var mı?... iki tip priz grubu var, bunlardan sadece biri güneş simulasyonu yapabiliyor. Siz de mevcut olan hangisidir ve cihaz sizden öncede dahil olmak üzere kaç yıllık?

4 lü priz grubunun dimmer özelliği var mı?... iki tip priz grubu var, bunlardan sadece biri güneş simulasyonu yapabiliyor. Siz de mevcut olan hangisidir ve cihaz sizden öncede dahil olmak üzere kaç yıllık?

dimmerlidir. cihaz en fazla 5-6 ay kullanılmıştır.

guncel 800 tl dir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar