Keşfet

İlan verdiğimiz zaman neden yayinlanmiyo

uguray

Yeni Üye
Ad Soyad
uguray
ilan veriyoz 2gun ilanın onaylanmasi neden bekletiliyor yada yönetici tarafından silindi yazıyor dün 11de ilan verdim hala onaylanmamis ve yayinlanmadan yönetici tarafından silindi yaziyo

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başka ilanlara bakıyorum hemen yayinlaniyo yeni yeni

e326ad092d1b1f971a8c822dc96f2cb4.jpg

Resif Bölgesi İlanlar Bölümü, yalnızca amatör hobicilerin ikinci el malzeme ve canlı satışı için kullanılmaktadır.

- Tüm üyeler ilanlar bölümüne başlık açma hakkına sahiptir.

- Yeni üyelerin (forumda 100 ve daha az mesaja sahip üyeler) ilanlar bölümüne açtığı başlıklar, forum yönetimi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

- Forum yönetimi eksik bilgi içeren, ticari ya da dolandırıcı olduğundan şüphelenilen ilanları onaylamama ya da silme hakkına sahiptir.

- Forumda yalnızca elinizdeki tuzlusu canlılarının ve ekipmanların satışı yapılabilir. Ticari ve toplu satışlar, tatlısu ve yerli canlıların satışı yasaktır.+

- 45 gün boyunca güncellenmeyen ilanlar otomatik olarak sistem tarafından kapatılmaktadır.

- Forum kuralları dahilinde gereği gereksiz görülen mesajlar kaldırılacaktır.
- Satılmak istenen ürün ya  da canlı alıcı bulamadı diye tekrar açılan başlılar kaldırılacaktır.
- Forumda ürün ya da canlı arayan kişileri ticari firmalara yönlendirmeyiniz.
- Kendinize ait olmayan ürünlerin satışı yasaktır.
- Gönderilen ilanlar üzerinde Resif Bölgesi'nin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Alış ve satış tamamen alıcı ve satıcının kendi sorumluluğu dahilindedir.
- Vergi usul kanunu ve Türk ticaret kanunu kapsamında satıcı ve alıcı arasındaki resmi belge trafiğinin ve tesliminin sorumluluğu, alıcı ve satıcıya aitdir.
- Tüm ilan sahipleri yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim verdiğim ilan diğer kişiler le aynı ve kendi ürünlerim burdan ilk defa ilan vermiyorum baskalarinki hemen yayınlanıyor bu neden siliniyor

548821ce1d6b7088da282877e5d0cc12.jpg

bu ilanda nevar

anlatın bana niye yayınlanmadıgini

Merhabalar silinen ilanınız bulunmamaktadır maksimun 12 saatte ilanlar onaylanıyor fakat bazen ilanlar onaya geç düştüğü içinde aksamalar olabiliyor ,anlayışınız için tesekkur ederiz.

şimdi yayinlandi teşekkürler

Dün sabah 11de verdim şimdi konuştuktan sonra yayınlandı tesekkurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar