Merhaba yeni bir kurulum yaptim sistemim 20 gallon innovative marine nuvo 20 modeli protein skimmer ve all in one media reaktorum var media reaktorumde biopellets bulunuyor suan bakteriye destek olmasi icin skimmer imida calistiriyorum kuru kaya ve caribsea aragalive fiji pink canli kumunu kullandim ayriyetten bakteri kulturude kullaniyorum filtre olarak cif haznem var 1 tarafinda 3 lu filtre tankin kendiyle gelen diger tarafinda carbon ve bio plastik toplar koydum tuz red sea reef tuzunu kullaniyorum suyum cok berrak ve temiz camimda bazen birkac leke olusabiliyor ama onlarida ellemiyorum dongunun hizlanmasina destektir diye acaba omurgasizlardan bi solucan veya bikactane kabuklu yengec gillerden koyaammi diyorum bi yasam dongusu temizlikciler olsun icerde diye Ama canliya zarar gelirmi hazir su kullandigim icin ilk baslangiclarimda nitrit amonia ve nitrat degerlerim 0 a yakin ektra bi destekleyici bir filtre gereklimidir sizce yada phospate calcium ve magnezyum degerlerimi kontrol etmedim herhangibir mercan veya bitki bulunmuyor diye baliklari veya omurgasizlari etkilermi bu degerler?