Keşfet

Ilk kurulum

Ahmet0816

Yeni Üye
Merhaba, arkadaşlar 3senedir tatli su akvaryunlari ile ilgilendim suandada show tank var discus akvaryumum var onun yanina 

60x35x30 boyutlarinda deniz akvaryumu kurmak istiyorum mercanli 

Tankima alt sump yapmak istiyorum 

Ama cok kararsiz kaldim 

Resimlerdeki gibi kule şekline demi yapiyim (bu sefer kucuk tank iyicene daralicak) 

Yada tankin bir sagindan birde solundan delik delip giris cikisi ordan mi veriyim borular tıkanmamasi icin ne yapabilirim yada nasil bir sunp sistemi onerebilirsiz

Sizin tercihiniz 

Ekli dosyayı görüntüle 59680

Ekli dosyayı görüntüle 59681

ölçü ufakmış. bence yandan 10 cm sump yapsanız daha iyi olur

ölçü ufakmış. bence yandan 10 cm sump yapsanız daha iyi olur
Hocam bu sefer da dahada ufalicak hacim

Aalt sump yapip su litresini yükseltiyim böylelikle su degerleri daha kolay ayarlanir diye dusundum 

Merhaba, arkadaşlar 3senedir tatli su akvaryunlari ile ilgilendim suandada show tank var discus akvaryumum var onun yanina 

60x35x30 boyutlarinda deniz akvaryumu kurmak istiyorum mercanli 

Tankima alt sump yapmak istiyorum 

Ama cok kararsiz kaldim 

Resimlerdeki gibi kule şekline demi yapiyim (bu sefer kucuk tank iyicene daralicak) 

Yada tankin bir sagindan birde solundan delik delip giris cikisi ordan mi veriyim borular tıkanmamasi icin ne yapabilirim yada nasil bir sunp sistemi onerebilirsiz

Sizin tercihiniz 

Ekli dosyayı görüntüle 59680

Ekli dosyayı görüntüle 59681
Bu ölçüler için 1. yöntem daha mantıklı duruyor. sadece biraz ses yapacaktır. ama iniş için arkada durso sistemli kutu yapılabilir. ve ses minimuma inmiş olur.

Tesk ederim degerli yorumunuzdan dolayi tanki verdim daha buyuk olcude yaptim simdi daha rahat oldu ama azda olsa hala ses var kismaya caliskyorum :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar