Keşfet

İnanılmaz Acil Satılık

Shajaam

Yeni Üye
Ad Soyad
Kerem Çakman
Tankı 0dan kurucağımdan eldeki canlılarımı satmam gerek en acilinden.

1 adet Yellow Tang (m)

1 adet blue tang (s)

3 adet percula

1 adet sixline

1 adet firefish

1 adet dottyback

2.5 sigara pakedi büyüklüğünde favia kayası

anemone kayası 1 sigara pakedi yukseklik, 2 sigara pakedi uzunlukta

2 sigara pakedi byüklüğünde jewel coral, açtıgında uzuvları 10-15 cm kadar uzayabiliyo

40kg canlı kaya birisinde açtıgında 40-45 cm büyüklüğünde leather coral

3 hermit

1 snail

1 coco worm

4 tüp kurdu

arkadaşlar en acilinden hepsini elden çıkarmam gerek. tek tek çok zahmetli olur, alıcak arkadaşla beraber gidip evden toplarız hepsini. ben gelir alırım adresten (malum tek taşıyamam) en acilinden arkadaşlar. fiyat normal fiyatları ne ise o kadardır. canlıkaya.net baz alınabilir. bütün canlılar kuru yem alıyo. balıklar sağlıklı yarası beresi yok. mercanlar iyi durumda değil, tam ölmediler fakat bi süre daha dururlarsa muhtemelen ölücekler. kurtulmaları açısından acil satmam gerekli.

şimdiden teşekkürler

yer istanbul bu arada

tek tek düşünürseniz bir süredir favia arıyordum. gelip alabilirim.

hatta favia snail ve fire fish. tube wormda olabilir.

tek tek de sixline'a talibim :)

Fiyat nedir acaba hepsi için?

Y.Tang tek başına olursa talibim , ancak fiyat ?

tek tek düşünmüyorum malesef.

tek tek olursa anemone kayası 1 sigara pakedi yukseklik, 2 sigara pakedi uzunlukta talibim... bence tek tek satın zaten bişey kalmayacak :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Tek tek satarsanız daha hızlı satarsınız bence.Ama tabi siz bilirsiniz.

Kerem Bey eğer tek düşünürseniz favia için ilk ben yazdım söylim =)

önce teslim yeri neresi

birde fiyat bildirmemişsiniz

toplu fiyatı alabilirmiyim

istanbuldan teslim. fiyat dediğim gibi canlıkaya.net ucuz denildiği için orayı baz alıyorum. toplamda 450-600 arası bişi çıkıyo sanırsam. faviayı tek satabilirim ama fiyatı ne olur bilmiyorum. düz yassı bi kayamsı bişiyin üstünde dikdörtgen tam, zamanında ucunda yeşillik vardı tag yedi hepsini. ama söliyim kendini toparlaması zaman alır.

savaşmaya karar verdiğim için satıştan vazgeçtim. coco worm ve favia ve wormlar zaten öldüler en son temizlikten sonra. zamanınızı aldıysam kusuruma bkmayın. leather coral sadece satılıktır. sökebilen alsın :D

MERHABA BLUE TANG E TALIBIM

[SIZE=14pt] [/SIZE]Satıştan vazgeçildi diye biliyorum ben.

:blink: :( <_< :unsure:

Konu görüntüleyen kullanıcılar