Merhabalar
denemenizi tavsiye etmiyorum özellikle hap formundaki losin,izolosin,valin oranı insanlar için dışarıdan alınması gereken bir tür olup kaslarda enerji olarak kullanılması gerekir ki keza bizler spordan 30 dk önce alıp bu insanlar için ayarlanmış oranı yakacak kapasitede çalışmamız gereklidir düşünü ki yakamadığımız yani vucuttan atamadığımız bu amino lar karaciğer rahatsızlığına kadar uzanan bir etki yaratabilmekte
Şimdi ben bu bilgiyi niye verdim ?
Bizler için kaslar tarafından enerji olarak alınan bu aminoasitler belli bir oranda ve belli bir antreman yoğunluğunda belirlenirken tank için deki durum için çok daha farklıdır
boşuna dışarıdan yükleme yapar ve canlı yükümüzü ihtiyaçları bilmeden kapalı bir sistem olan tankımız da birikime yosuna su değerlerinin bozulmasına sebep oluruz
sanmayın ki amino verdim canlılarım coştu renk verdi veya ne bileyim büyüdü gibi bir sonuçlar alasınız
amino kullanan tanklar genelde ulns dediğimiz az atık oranına sahip sps tanklarında sps mercanlarımıza açlık hissi vermek ve ardından vereceğimiz diğer mercan besinlerini özümseyebilmesine yardımcı olacak davranışı tetiklemesi için kullanılır
bu iş için de akvaryumda kullanılabilen oranları belirli amino katkılar kullanılır
dilim döndüğünce işin özü bu .......
keyifli hobiler