Keşfet

Iş Yeri Değişikliği Nedeniyle Akvaryum Iptal Tüm Canlılar Satılık

arbella

Yeni Üye
Ad Soyad
sedat
arkadaşlar merhaba

işyeri değişikliği nedeniyle akvaryum iptal bu nedenle tüm canlılar satılıktır .

önce canlılar daha sonra kayalar ve sistemdeki cihazlar satılacaktır .

canlı listesi aşağıdadır . kaya yaklaşık 150 kilo var gayet temiz bir tane bile aptaisia yoktur üzerlerinde mushroom vs zoa vardır kilosu 10 tl düşünüyorum   .

ps hydor 2500 litre akvaryumlar için olandır 3 motorla calışıyor su içi ve su dışında calışmakta ben ilk zamanlar su içinde çalıştırmıştım sumpa kaya koyunca dışarı çıkarttım 2400 tl almıştım 8 aylık cihaz 1500 tl satmak istiyorum .armatür dıy sistem kendim yaptım  8*24 t5 400 tl ısıtıcı 300 watt 20 tl

dalga motoru sobo yeni model wp 400 m 10000 litre 15 watt 40 tl

kum beyaz  akvaryum 200*50*50h dır duvara gömme olduğu için mobilya yoktur ön camda muhtelif cizikler vardır :) )

istanbul bahçelievlerdeyim gelip görebilirsiniz  hepside gayet sağlıklı ve catır cutur yem yemekteler

aslan hamsi ve denizden topladığım teke karideslerle besliyorum .akvaryum bu resim eklemeye çalışıcam bayağıdır foruma girmemiştim saygılarımla mesajlarınızı bekliyorum ortak nokta yapabiliriz il dışına hiç kargo yapmadım tavsiyenizle yapmaya calışırım bol seyirli günler dilerim

[SIZE=medium]1[/SIZE] Scorpion fish - Xl                                            [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] Yellow eyes surgeons - L  sarı benekli           [SIZE=medium]200[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] Emperor Adult - L       tam renk                      [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]

[SIZE=medium]8[/SIZE] tree spot damsell                                              [SIZE=medium]25 tl adet toplu alımda 150 tl [/SIZE]

[SIZE=medium]2[/SIZE] Clown fish - M  clarki kaşıbeyaz                        [SIZE=medium]50 tl adet eştir erkek kayaları temizlemekte [/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] Moorish fish - xl her türlü yem yer                   [SIZE=medium]250 tl [/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] Z. Xanthurus - L                                              [SIZE=medium]130[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] Boxing shrimp - L                                              [SIZE=medium]45[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] White bannner - L                                          [SIZE=medium]175[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] Carpet Anemone - xl                                       [SIZE=medium]250 tl haftada bir karides yada hamsi kılçıksız[/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] Blub Anemone - L                                           [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]

[SIZE=medium]4[/SIZE] Painted shrimp - M                                            [SIZE=medium]35[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] yellow wrasse M                                                50 tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] assorted brain xl                                             [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]

[SIZE=medium]10[/SIZE] mushroom kırmızı yeşil karışık 7-8 KAFA       [SIZE=medium]100 tl[/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] zoa                                                                    [SIZE=medium]40 tl[/SIZE]

2 dolabella                                                           [SIZE=medium]50 tl adet [/SIZE]

[SIZE=medium]1[/SIZE] sallaris factıus                                                   [SIZE=medium]50[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] clarki s                                                               [SIZE=medium]30[/SIZE] tl

[SIZE=medium]1[/SIZE] adını bilmiyorum sırtı beyaz palyaço                  [SIZE=medium]25 tl[/SIZE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel

biraz fiyat değişikliği yaptım

aslan xl 300 tl

imporator angel xl 300 tl

yellow eys tang  L150 tl

DİĞERLERİ SABİT ARKADAŞLAR

BROWN TANG 100 TL

Fiyatların hepsi çok güzel...

Teşekkürler eser bey

[No message]

Moderatör tarafında düzenlendi:
İmparator' un fotoğrafı var mı, ne kadar büyük, el kadar var mı mesela?

Çok özendim, büyük balık almamaya yeminli olmasam kesin alırdım :-( Fotoğrafı varsa 0532 3667566 Whatsup veya kar_delen6@hotmail.com a gönderebilir misiniz?

güncel

Sedat bey merhaba; dolabellanın birisini ben almak istiyorum, eğer sizin içinde bir sorun yoksa ?

arkadaşlar slm resim ve görüntü eklemeye çalışıyorum ama forum kabul etmiyor kusura bakmayın 

Hocam güzel görünüyorlar bide telefon numaranızı yazsanız görüşelim

1 adet dolabella

1 adet boxer karides

1 adet doktor karides

1 adet zoa    samsun mehmet beye satılmıştır

banner fish timucin beye satılmıştır

teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri