arkadaşlar merhaba
işyeri değişikliği nedeniyle akvaryum iptal bu nedenle tüm canlılar satılıktır .
önce canlılar daha sonra kayalar ve sistemdeki cihazlar satılacaktır .
canlı listesi aşağıdadır . kaya yaklaşık 150 kilo var gayet temiz bir tane bile aptaisia yoktur üzerlerinde mushroom vs zoa vardır kilosu 10 tl düşünüyorum .
ps hydor 2500 litre akvaryumlar için olandır 3 motorla calışıyor su içi ve su dışında calışmakta ben ilk zamanlar su içinde çalıştırmıştım sumpa kaya koyunca dışarı çıkarttım 2400 tl almıştım 8 aylık cihaz 1500 tl satmak istiyorum .armatür dıy sistem kendim yaptım 8*24 t5 400 tl ısıtıcı 300 watt 20 tl
dalga motoru sobo yeni model wp 400 m 10000 litre 15 watt 40 tl
kum beyaz akvaryum 200*50*50h dır duvara gömme olduğu için mobilya yoktur ön camda muhtelif cizikler vardır )
istanbul bahçelievlerdeyim gelip görebilirsiniz hepside gayet sağlıklı ve catır cutur yem yemekteler
aslan hamsi ve denizden topladığım teke karideslerle besliyorum .akvaryum bu resim eklemeye çalışıcam bayağıdır foruma girmemiştim saygılarımla mesajlarınızı bekliyorum ortak nokta yapabiliriz il dışına hiç kargo yapmadım tavsiyenizle yapmaya calışırım bol seyirli günler dilerim
[SIZE=medium]1[/SIZE] Scorpion fish - Xl [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Yellow eyes surgeons - L sarı benekli [SIZE=medium]200[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Emperor Adult - L tam renk [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]8[/SIZE] tree spot damsell [SIZE=medium]25 tl adet toplu alımda 150 tl [/SIZE]
[SIZE=medium]2[/SIZE] Clown fish - M clarki kaşıbeyaz [SIZE=medium]50 tl adet eştir erkek kayaları temizlemekte [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Moorish fish - xl her türlü yem yer [SIZE=medium]250 tl [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Z. Xanthurus - L [SIZE=medium]130[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Boxing shrimp - L [SIZE=medium]45[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] White bannner - L [SIZE=medium]175[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Carpet Anemone - xl [SIZE=medium]250 tl haftada bir karides yada hamsi kılçıksız[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Blub Anemone - L [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]4[/SIZE] Painted shrimp - M [SIZE=medium]35[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] yellow wrasse M 50 tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] assorted brain xl [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]10[/SIZE] mushroom kırmızı yeşil karışık 7-8 KAFA [SIZE=medium]100 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] zoa [SIZE=medium]40 tl[/SIZE]
2 dolabella [SIZE=medium]50 tl adet [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] sallaris factıus [SIZE=medium]50[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] clarki s [SIZE=medium]30[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] adını bilmiyorum sırtı beyaz palyaço [SIZE=medium]25 tl[/SIZE]
işyeri değişikliği nedeniyle akvaryum iptal bu nedenle tüm canlılar satılıktır .
önce canlılar daha sonra kayalar ve sistemdeki cihazlar satılacaktır .
canlı listesi aşağıdadır . kaya yaklaşık 150 kilo var gayet temiz bir tane bile aptaisia yoktur üzerlerinde mushroom vs zoa vardır kilosu 10 tl düşünüyorum .
ps hydor 2500 litre akvaryumlar için olandır 3 motorla calışıyor su içi ve su dışında calışmakta ben ilk zamanlar su içinde çalıştırmıştım sumpa kaya koyunca dışarı çıkarttım 2400 tl almıştım 8 aylık cihaz 1500 tl satmak istiyorum .armatür dıy sistem kendim yaptım 8*24 t5 400 tl ısıtıcı 300 watt 20 tl
dalga motoru sobo yeni model wp 400 m 10000 litre 15 watt 40 tl
kum beyaz akvaryum 200*50*50h dır duvara gömme olduğu için mobilya yoktur ön camda muhtelif cizikler vardır )
istanbul bahçelievlerdeyim gelip görebilirsiniz hepside gayet sağlıklı ve catır cutur yem yemekteler
aslan hamsi ve denizden topladığım teke karideslerle besliyorum .akvaryum bu resim eklemeye çalışıcam bayağıdır foruma girmemiştim saygılarımla mesajlarınızı bekliyorum ortak nokta yapabiliriz il dışına hiç kargo yapmadım tavsiyenizle yapmaya calışırım bol seyirli günler dilerim
[SIZE=medium]1[/SIZE] Scorpion fish - Xl [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Yellow eyes surgeons - L sarı benekli [SIZE=medium]200[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Emperor Adult - L tam renk [SIZE=medium]400 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]8[/SIZE] tree spot damsell [SIZE=medium]25 tl adet toplu alımda 150 tl [/SIZE]
[SIZE=medium]2[/SIZE] Clown fish - M clarki kaşıbeyaz [SIZE=medium]50 tl adet eştir erkek kayaları temizlemekte [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Moorish fish - xl her türlü yem yer [SIZE=medium]250 tl [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Z. Xanthurus - L [SIZE=medium]130[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Boxing shrimp - L [SIZE=medium]45[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] White bannner - L [SIZE=medium]175[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] Carpet Anemone - xl [SIZE=medium]250 tl haftada bir karides yada hamsi kılçıksız[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] Blub Anemone - L [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]4[/SIZE] Painted shrimp - M [SIZE=medium]35[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] yellow wrasse M 50 tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] assorted brain xl [SIZE=medium]150 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]10[/SIZE] mushroom kırmızı yeşil karışık 7-8 KAFA [SIZE=medium]100 tl[/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] zoa [SIZE=medium]40 tl[/SIZE]
2 dolabella [SIZE=medium]50 tl adet [/SIZE]
[SIZE=medium]1[/SIZE] sallaris factıus [SIZE=medium]50[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] clarki s [SIZE=medium]30[/SIZE] tl
[SIZE=medium]1[/SIZE] adını bilmiyorum sırtı beyaz palyaço [SIZE=medium]25 tl[/SIZE]
Moderatör tarafında düzenlendi: