Keşfet

İSTANBUL DENİZ AKVARYUMCULARI HARİTA

Elinize sağlık faydalı bir uygulama olmuş 

EXOTICMARINES HASANPAŞA

Metahan konukoğlu sanırım bıraktı

EXOTICMARINES HASANPAŞA

Metahan konukoğlu sanırım bıraktı
Teşekkürler en son 2 sene evvle filan uğramıştım dükkanına. Facebook ta malzeme filan satıyordu devam ediyor sanmıştım ama  seacucumber işine başlamış. Hayırlı olsun...

Ekstrem Akvaryum olarak İstanbul şubemizin adresi değişti, yaklaşık 1.5 senedir aşşağıda ki adresteyiz, harem yönünden gelirken, Hasanpaşa sapağına gelmeden 3-4 bina geride, E5 üzerinde

Ekstrem Akvaryum olarak İstanbul şubemizin adresi değişti, yaklaşık 1.5 senedir aşşağıda ki adresteyiz, harem yönünden gelirken, Hasanpaşa sapağına gelmeden 3-4 bina geride, E5 üzerinde
Teşekkürler. Avrupa yakasında oturuyorum karşıya pek geçemiyorum ama Akasya AVM ye yakın biyere taşınmışsınız. Bi gün çocukları kandırıp otaraflara gelirim.  Metrobüsle Uzunçayır durağı yakın sanırım. 

Hayırlı işler...

Metro durağının 100 metre kadar aşşağısn da kaldık, akasya sağ çarprazımızda yolun karşısıda kalıyor evet

Geçenlerde forumdan bi arkadaştan canlı almak için o taraflara yolum düştü. Biraz vaktim vardı Extrem akvaryuma uğrayayım dedim ama;  Link verdiğiniz konum ve  google haritada işaretlenen yer hatalı. Web sitenizde yazan adres (Hasanpaşa mah.Lavanta sok No:26 Acıbadem (Giriş E-5 üstü) Tlf:0216 565 10 43) doğru ama krokideki konum hatalı. 

Yarım saat döndüm dolaştım, en son yurtbay seramiğin orda metro metrobüs filan bi tarif istedim yoldan geçenlerden. Acıbadem metronun oraya giderken dükkanın önünden geçtim ama kapalıydınız. Neyse yerinizi öğrenmiş oldum bi haftasonu filan gelirim.

Metrobüsle gelecekler bi şekilde Kadıköy-Tavşantepe metrosuna aktarma yapıp Acıbadem (çıkış 3 tü sanırım) durağından yokuş aşşağı 100m filan yürürlerse ulaşabilirler.  Uzunçayır metrobüs durağı Haritada yakın dursada yaya ulaşımı çok karışık  :D

Ekli dosyayı görüntüle 43718

Ekstrem in yeni show tankını görmenizı öneririm sanatsal bir reef tank olmuş ?

Koşuyolu natulis yakınlarında Aquamarketim   Ömer ve Tunç bey ler mercan ve malzeme üzerine yeni dükkanlarındalar baya geniş bir galeri gibi ,ulaşımı rahat ilgi alaka SÜPER .

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri