Keşfet

İstanbuldaki Tuzlu Su Akvaryumcuları

alibeyköyde discus akvaryum var ismail ve volkan ikiside hem işlerini biliyor hemde yardımcı olmak için bayağı uğraşıyorlar bir kaç tane akvaryumcu değiştirdikten sonra onların başına bela oldum gerçekten sabırla yardımcı olmaya çalışıyorum ithalatlarıda iyi genelde balıklarda problem çıkmıyor

pendik tarafında tuzlu su malzemeleri satan neresi var bilen var mı acaba?
kerem bu soruyu bana sorucaktın hocam:)

pendikte bir yer var adını vermem doğru olurmu bilmem ama bildiğim iyi bir konu var bu forumda konuştuğumuz iyi mazemelerin bir tanesi bu adamların elinde yok. calsium reaktörüydü dosaj pompasıydı vs... hiçbirini bimiyolar hesabını sen yap..

canlı olarak soruyosan sert mercan türünden hiçbir şey yok, sadece bikaç anemon falan gördüm okadar. balık olarak sarı tang, clown fish, conch, hermitcrap vs..

kerem bu soruyu bana sorucaktın hocam:)pendikte bir yer var adını vermem doğru olurmu bilmem ama bildiğim iyi bir konu var bu forumda konuştuğumuz iyi mazemelerin bir tanesi bu adamların elinde yok. calsium reaktörüydü dosaj pompasıydı vs... hiçbirini bimiyolar hesabını sen yap..

canlı olarak soruyosan sert mercan türünden hiçbir şey yok, sadece bikaç anemon falan gördüm okadar. balık olarak sarı tang, clown fish, conch, hermitcrap vs..
üstadım soralı 1 asır geçti :D

maltepe -anadolu yakası`nda oceanaryum var

çogu tatlı su ve bitki ile uğrasan arkadasların bildiği maltepe pet, ve kermit pet ile aynı mekanda bulunmaktalar.

maltepe hsbc bank ın arka sokağındalar. tavsiye ederim

teknik akvaryumu unutmayalım arkadaşlar fatih itfaiye yanında

BAKIRKÖY 'de www.PoseidonAkvaryum.com

Halihazırda belirtilmemiş akvaryumcuları yazarsak daha anlamlı olur..

Pasifik akvaryum göztepe.

Lale Akvaryum Davutpaşa Topkapı

Fatih Bey'le tanışmanızı isterim.

www.lalepet.com

Vatancaddesi Köşk akvaryum pet dünyası

Kadıköy bahariye caddesindeki Okyanus akvaryuma giden varmı?Ve nasıldır.

BAHÇELİEVLERDE-----BLACK SEA AKVARYUM VAR GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER VAR BEN GİTTİM HOBİCİ OLARAK ÇOK GÜZEL VE NEZİH BİR YER YENİ BİR MEKAN AMA DENİZ ÜZERİNE NE İSTERSENİZ VAR BEN GİTTİĞİMDE YENİ İTHALATI BU HAFTA YAPACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ KENDİ SİTELERİ VAR SİTEDE ADRES BİLGİLERİ VAR BURDAN BAKABİLİRSİNİZ .... www.blackseaakvaryum.com TÜM HOBİCİLER BOL TUZLU GÜNLER DİLERİM SAMİ

geçen kadıköy carrefor daydım, ordaki büyük show akvaryumu sızdırıyordu ve bakım için gelen firma novalobster.net ile görüştüm, neyse ataşehir hal taraflarındaymışlar, gidip alışveriş yapan yada bilen varmı bu firmayı

tşk.

Alibeyköyde Discus Akvaryum sayesinde tuzlu su hayatına adım attım İsmail Karaoğlu sayesinde tüm sorunlarıma gerek forumlardaki arkadaşlar gerek İsmail Bey cok yardımcı oldu.Son derece güvenilir işini iyi yapan ve verdiği sözü tutan biridir.kulakları cınlasın :)

Tabi mercançiftliği Deniz Beyide unutmamak gerek kendisine burdanda tesekkürlerimi iletiyorum .

sariyer istinye tarafinda bildiginiz bir deniz akvaryumcusu var mi

Kadıköy halitağa çemesinin orda minibüs yolu üzerinde AKVARYUMİST adındaki dükkanını unutmayalım ...

Telefon ...0216 700 1920

Herkezin bildigi üzere halitağa caddesinde AYEDAŞ'ın arka sokağında FANTASTİK akvaryum bulunmaktadır.

Telefon ... 0216 348 89 47

saygılar ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aquamarket

Ekstrem

Kadir aytar' in yeri:)

Deniz sisman

Aquapetcenter

Sirasiyla en cok alisveris yaptigim yerler.bahcesehirden karsiya gecmek zor olsa da deniz akvaryumunun kalbi orada atiyor.

Unutmadan birde omur ve camlikahvede subesi olan bir yer var. Burayi pek onermiyorum. Omur gene idare eder ancak camlikahvedeki yaklasim ve fiyatlar beni sasirtmisti.

Konu görüntüleyen kullanıcılar