Keşfet

İstanbuldaki Tuzlu Su Akvaryumcuları

Şuan bu listelerin en günceline akvaryumcuların adres ve telefonlarıyla beraber Reeflowers' in web sitesinden ulaşabilirsiniz. Onların Satış Noktaları kısmında herkes kayıtlı, çok pratik oluyor oradan bakmak liste gibi :)

AquamarketEkstrem

Kadir aytar' in yeri:)

Deniz sisman

Aquapetcenter

Sirasiyla en cok alisveris yaptigim yerler.bahcesehirden karsiya gecmek zor olsa da deniz akvaryumunun kalbi orada atiyor.

Unutmadan birde omur ve camlikahvede subesi olan bir yer var. Burayi pek onermiyorum. Omur gene idare eder ancak camlikahvedeki yaklasim ve fiyatlar beni sasirtmisti.
ömür ve çamlıkahve deki yer deniz akvaryum orda tayfun diye biri var ithalatını kendilerinin yaptığını söylüyor ama yalan konuşuyor balıkları ve canlıları tanımıyor çok pahallılar

TUZLADA HİÇ DENİZ AKVARYUMU İŞİYLE UĞRAŞAN YOK AMA GEBZEDE VAR DENİYOR BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN

TUZLADA HİÇ DENİZ AKVARYUMU İŞİYLE UĞRAŞAN YOK AMA GEBZEDE VAR DENİYOR BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN
Musa Bey,

Gebze'de daha önce biz yapıyorduk ancak 2011 de dükkanı kapattık.

Şu an Nehir Akvaryum kendisi için tank kurmuş ancak ne sorsanız

yok en yakın İzmit'te var.

ömür ve çamlıkahve deki yer deniz akvaryum orda tayfun diye biri var ithalatını kendilerinin yaptığını söylüyor ama yalan konuşuyor balıkları ve canlıları tanımıyor çok pahallılar
sedat bey merhaba size hangi konuda yalan atıldı ithalatımız kolı bazında yapıyoruyuz ve bu konuda size niye yalan atalım her sevkiyatımızı internette resimli olarak yayınlıyoruz .

Dudullu da Dizayn Akvaryum var Çetinkaya mağazasinin karşısında

Bu konuyu daha önce görmemiştim.

Sayenizde yakınımdaki yerleri de öğrenmiş oldum. Herkese Teşekkür ederim.

Benim ise sizlere tavsiye edebileceğim yer.

Ümraniye Çarşı da Water Life Akvaryum var.

Sahibi Levent Bey ve çalışan Su ürünleri teknikeri Metin i severim muhabbetleri ve bilgileri muntazamdır.

***Ölecek balığı satacak kişilerden değillerdir... aksine bilgilendirecek ve öğretip yönlendirecek nadir akvaryumculardandır.

Adres: Atatürk Mh., Güler Sk, No:16/c 34760 Ümraniye/Istanbul, Türkiye

Sitede iletişim kısmında harita gösterim yeri mevcut ara caddededir.

Kesınlıkle unutulmaması gereken ısımler ( bence tabıkı )

Bakırkoy reefland hagop

Gop da dıncer kardesm reefdreams

Bakırköyde Fishpoınt akvaryum Gökhan

Hepsi cok degerlı yardım sever ve tecrubelıdr

Avcılar Marine akvaryum 

Bakırköy Reefland

Mall of İstanbul otopark katında Önder 

Şirinevler APG akvaryum Bülent 

Ve tabiki sponsorlarımız 

Yılların Eminönü emekçileri Ahmet ve İskender Bıçakcı kardeşler...
Gökkuşağı Akvaryum Doğancılar caddesi Üsküdar

Sent my iPhone using Tapatalk

Forumda sponsorlarımız var hepsinde sürekli ve sağlıklı canlılar  bulabilirsiniz 

Konu görüntüleyen kullanıcılar