Keşfet

İzmir'de Bangai Cardinal Üretimi ve Yavrular

herdem

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Erdem
Bangai Cardinal üretimine İzmir'de katıldı.
[SIZE=14.6667px]İlk kuluçka tecrübesiz olan erkek, ikinci kuluçkada kazasız 11 yavru taşıdı. Yavrular şu an 15 günlük oldular, günlük çıkarılan artemia ile beslenmeye ve  büyümeye devam ediyorlar. Hobici olarak çok güzel bir duygu, darısı diğer hobici arkadaşlara. Keyifli hobile[/SIZE][SIZE=11pt]r.[/SIZE]

Hayırlısı olsun güzel haber..

Sağlıkla büyütün Hakan Bey, sabır ve emek gerektiren bir sürece girmişsiniz. Şimdiden elinize ve emeğinize sağlık. Saygılar.

Hayırlısı olsun güzel haber..
Teşekkür ederim.

Sağlıkla büyütün Hakan Bey, sabır ve emek gerektiren bir sürece girmişsiniz. Şimdiden elinize ve emeğinize sağlık. Saygılar.
Heyecanlı bir süreç, darısı diğer hobici arkadaşlara. 

Yorumunuz için teşekkür ederim. Saygılar.

maşallahh fiyat nedir
Tarık bey, daha 15 günlükler ve boyları henüz 1,5 cm civarında. Satıştan ziyade büyütmeyi istiyorum, hedefim ticaretten öteye hobici olarak keyif almak, Bangai Cardinal üretimi ve yavruların gelişimi hakkında gözlemlerimi diğer hobici arkadaşlar ile paylaşmak. İleride satış düşünülürse, sponsorlarımızdan Duru Akvaryum sistemlerine (Uğur bey'e) sözüm vardı. Sağ olsunlar bugüne kadar her konuda hep destek verdiler. 

Maşallah nazar değmesin ellerinize,emeğinize sağlık.

Tebrikler Hakan bey, uğur bey in orda tanışmıştık yeni yavrular oldu mu

Maşallah nazar değmesin ellerinize,emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim.

Tebrikler Hakan bey, uğur bey in orda tanışmıştık yeni yavrular oldu mu
Cem bey merhaba, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın iş yoğunluğundan forumda aktif olamıyorum. Yakın zamanda yeni yavrular beklemekteyim. Elimde fazla dişi olduğu için erkeği her seferinde kusturmak zorunda kaldım, yumurta gelişimini kuluçka makinesinde gözlemlemek istedim fakat tüm yumurtalar mantarlaştı. Artık kendi haline bıraktım ve bekliyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar