Keşfet

Izmirden Hobiyi Bırakıyorum Komple Sistem Satılık

serknozkn

Yeni Üye
Ad Soyad
serkan
arkadaşlar yoğunluktan dolayı ve maddi açıdan ilgilenemediğim için hobiyi bırakmak zorundayım.akvaryum 6 aylık oturmuş sistem.kayalarda coralin algler oluşmaya başladı.bir tane kayanın üstünde kayayla gelen mantar var.kayalar güzel sağlıklı kayalar.canlıları sattım içinde sadece bir çift percula ve 3 tane conch kaldı(4 aydır bendeler).fiyatları aşağıda yazıyorum acil satmam gerekiyor...

1. ana tank 60*55h*40 akvaryum  8 mm cam siyah silikon  120 tl

2. sump 40*35h*25 4 mm cam şaşırtmalı çıkıp takılabilen kulelili 30 tl

3. 4*24 watt t5 flo armatür (balastlar philips high output)  250 tl

4. akvaryum ahşap sehpa (içeren yalıtımlı ses için) 150 tl

5.   (fazlasıyla yetiyor toplaması çok iyi) 60 tl

6. sobo wp 100m dalga motoru 3000 litre  10 tl

7. atman at 305 kafa motoru 1200 litre 15 tl

8.atman 100 watt ısıtıcı 15 tl 

9.20 kg canlı kaya(yer yer coralin algler oluştu aiptasia'sız) 150 tl

10.kum coral x canlı aragonit 9 kg 40 tl (85 tl aldım)

11.1 adet fosfat ,1 adet kh ,1 adet ph ,2 adet nitrat testi ve tuz ölçer 50 tl (testler 3-5 kere kullanıldı yüzde 70 dolu haldeler) 

12. bir çift eş perculalarım ve 3 adet conch 50 tl

isteyene ayrıntılı foto atarım mail ile.

toplamda 940 tl yapıyor 800 tl vericem...

akvaryum üstten taşırmalı sistem.sistemi tek tek parça halinde satmayı düşünmüyorum arkadaşlar bütün sistemi tek seferde satıcam. alıcak arkadaş akvaryumun suyunuda almalı tabikide oturmuş sistem çünkü direk evine götürüp suyu boşaltıp karşısına geçip izlemeye başlayabilir.suyu nestle damacana ile doldurdum takviyelerde hep nestle ile oldu ve red sea coral pro tuz kullanıyorum.2 3 ay idare edicek tuzu, 1 ay idare edicek yemi ,dip çekim hortumunu,termometreyi ve mıknatıslı sileceği yanında hediye olarak vericem zaten 3-5 tl şeyler.ben gurbette öğrenci adamım yeterince para harcadım zaten fiyatlarıda mümkün olabildiğince düşük tuttum lütfen pazarlığa girişmeyin arkadaşlar...şimdiden hayırlı satışlar

Ekli dosyayı görüntüle 15837

Ekli dosyayı görüntüle 15838

arkadaşlar sistemi parça parça satmıyacağımı belirtmiştim fakat fikrimi değiştirdim tek tek satabilirim sorun yok.

Serkan görüştüğümüz gibi 2-5-6-12 aldım, bekliyorum.

2 5 6 12 satildi arkadaslar kalanlar guncel

güncel arkadaşlar kayaların fiyatını 100 tl indirdim

güncel

güncel arkadaşlar ciddi almayı düşünenlere fiyatlarda yardımcı olucam...

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar