Öğretmen bir arkadaşım tatlı su akvaryumu kuracağı için almıştık fakat kurulumdan vazgeçti.Ürün sıfır,suya bile girmedi.Sadece elektirğe takılıp çalışıp çalışmadığı denendi.Kendim DC 6000 olanını kullanıyorum ve çok memnunum.Ürünün özellikleri aşağıdadır.
Jebao DC 3000
-Maximum yükseklik:2.7 metre
-Güç tüketimi:3000 litrede 24 watt.Debiyi kumandadan azalttığınızda enerji tüketimide azalırr.Diğer kafa motorlarıda debiyi azaltır fakat mekanik kanallarla azalttığı için enerjiden tasarruf edemezsiniz.
-Kafa motoru suyun 10 katı olması gerektiği için 90-300 lt arasındaki akvaryumlarda rahatça kullanılabilir.
-24 volt olduğu için tuzlu suda 220 volt kafa motorlarına göre daha güvenlidir.
-8-12-16 mm borular için takma aparatı mevcuttur.
-Aparatları sayesinde su dışındada kullanılabilir.
-Yemleme yapacağınız zaman feed düğmesine bastığınızda yemleme için 10 dk kendini kapatır ,10 dk dan sonra tekrar devreye girer.
-İleride akvaryum büyütecek veya küçültecek olsanız bile digital debi ayarından dolayı yeni bir motor almanıza gerek kalmayacak.
-Altında 4 adet ses azaltıcı kağuçuk mevcuttur.
-Boyutunu resimdeki pilden tahmin edebilirsiniz.
-KARGO %50 İNDİRİMLİ OLARAK YOLLANACAKTIR.
Resimler ürünün kendisine aittir.Ürün fiyatı 200 tl dir.Sanal pazardan ilan açılırsa 210 tl dir.Ürünün dc 6000 olanını kullanıyorum.Ben memnun kaldım.Arkadaşımda bende görünce heveslenip almıştı.Ailevi nedenlerden dolayı akvaryumu kuramayacak.İleriye dönük bir üründür akvaryumunuzu büyütsenizde küçütsenizde boşa çıkmaz.
Jebao DC 3000
-Maximum yükseklik:2.7 metre
-Güç tüketimi:3000 litrede 24 watt.Debiyi kumandadan azalttığınızda enerji tüketimide azalırr.Diğer kafa motorlarıda debiyi azaltır fakat mekanik kanallarla azalttığı için enerjiden tasarruf edemezsiniz.
-Kafa motoru suyun 10 katı olması gerektiği için 90-300 lt arasındaki akvaryumlarda rahatça kullanılabilir.
-24 volt olduğu için tuzlu suda 220 volt kafa motorlarına göre daha güvenlidir.
-8-12-16 mm borular için takma aparatı mevcuttur.
-Aparatları sayesinde su dışındada kullanılabilir.
-Yemleme yapacağınız zaman feed düğmesine bastığınızda yemleme için 10 dk kendini kapatır ,10 dk dan sonra tekrar devreye girer.
-İleride akvaryum büyütecek veya küçültecek olsanız bile digital debi ayarından dolayı yeni bir motor almanıza gerek kalmayacak.
-Altında 4 adet ses azaltıcı kağuçuk mevcuttur.
-Boyutunu resimdeki pilden tahmin edebilirsiniz.
-KARGO %50 İNDİRİMLİ OLARAK YOLLANACAKTIR.
Resimler ürünün kendisine aittir.Ürün fiyatı 200 tl dir.Sanal pazardan ilan açılırsa 210 tl dir.Ürünün dc 6000 olanını kullanıyorum.Ben memnun kaldım.Arkadaşımda bende görünce heveslenip almıştı.Ailevi nedenlerden dolayı akvaryumu kuramayacak.İleriye dönük bir üründür akvaryumunuzu büyütsenizde küçütsenizde boşa çıkmaz.