Keşfet

Jebao Dc3000 Digital Kumandalı Sıfır Kafa Motoru

8020_r31s

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Öğretmen bir arkadaşım tatlı su akvaryumu kuracağı için almıştık fakat kurulumdan vazgeçti.Ürün sıfır,suya bile girmedi.Sadece elektirğe takılıp çalışıp çalışmadığı denendi.Kendim DC 6000 olanını kullanıyorum ve çok memnunum.Ürünün özellikleri aşağıdadır.

Jebao DC 3000

-Maximum yükseklik:2.7 metre

-Güç tüketimi:3000 litrede 24 watt.Debiyi kumandadan azalttığınızda enerji tüketimide azalırr.Diğer kafa motorlarıda debiyi azaltır fakat mekanik kanallarla azalttığı için enerjiden tasarruf edemezsiniz.

-Kafa motoru suyun 10 katı olması gerektiği için 90-300 lt arasındaki akvaryumlarda rahatça kullanılabilir.

-24 volt olduğu için tuzlu suda 220 volt kafa motorlarına göre daha güvenlidir.

-8-12-16 mm borular için takma aparatı mevcuttur.

-Aparatları sayesinde su dışındada kullanılabilir.

-Yemleme yapacağınız zaman feed düğmesine bastığınızda yemleme için 10 dk kendini kapatır ,10 dk dan sonra tekrar devreye girer.

-İleride akvaryum büyütecek veya küçültecek olsanız bile digital debi ayarından dolayı yeni bir motor almanıza gerek kalmayacak.

-Altında 4 adet ses azaltıcı kağuçuk mevcuttur.

-Boyutunu resimdeki pilden tahmin edebilirsiniz.

-KARGO %50 İNDİRİMLİ OLARAK YOLLANACAKTIR.

Resimler ürünün kendisine aittir.Ürün fiyatı 200 tl dir.Sanal pazardan ilan açılırsa 210 tl dir.Ürünün dc 6000 olanını kullanıyorum.Ben memnun kaldım.Arkadaşımda bende görünce heveslenip almıştı.Ailevi nedenlerden dolayı akvaryumu kuramayacak.İleriye dönük bir üründür akvaryumunuzu büyütsenizde küçütsenizde boşa çıkmaz.

7va8.jpg

9fo6.jpg

11ru.JPG

i4q5.jpg

8mxh.jpg

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=35913&page=5

ozadars
ozadars
Kardinal

[*]4.652 İleti
  • Nereden:Helsinki
  • İsim:Selim

Yazma tarihi: 17 Kasım 2013 - 22:18

Forum kurallarımıza göre üyelerin düzenli olarak yurtdışından ürün getirip forumdaki diğer üyelere üzerine kar ekleyerek satması kesinlikle yasaktır. Ali Bey'in korumacı tavrını takdir ediyorum. Biz bu tür üyelerin denetlemesini düzenli olarak yapıyoruz fakat İbrahim Bey'in bu kategoriye girdiğini düşünmüyorum. Herhalde sanal ortamda olduğumuz için bir anlaşmazlık oldu.

Eğer ticari satış yaptığını düşündüğünüz ya da bildiğiniz üyeler varsa direkt olarak bize bildirebilirsiniz. Biz konuyu araştırıp, eğer böyle bir durum varsa gerekli işlemleri yapabiliriz. 

Daha uzamaması için konuyu kapatıyorum.

Aha, eski belalım şimdiki sevgili arkadaşım Cihan İbrahim Bey' e sarmış; yandın İbrahim Bey, adamı forumlarda satış yapmaktan soğutur bu Cihan :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aha, eski belalım şimdiki sevgili arkadaşım Cihan İbrahim Bey' e sarmış; yandın İbrahim Bey, adamı forumlarda satış yapmaktan soğutur bu Cihan :)
Canı sağolsun Eser bey ne diyelim.Kalp kırmaya gerek yok.Yönetimin kesti parmak acımaz.Ticari firma olduğumu veya forumu suistimal ettiğimi düşünrülerse gerekeni yaparlar.Forumda beni ve niyetimi bilen biliyor.Aynası iştir kişinin misali.Bu arada senin watt metre satıldı mı?Bir türlü maddiyat ayırıp alamadım.Yeni kurulum belimi büktü.

Watt metreyi sattım. Ebay' de $25 civarına kargo dahil satanlar var, almanızı tavsiye ederim çok güzel cihaz ama ay başında akvaryumun ana dağıtım fişine takıp 1 ay sonra yazan rakamı gördüğünüzde insan şok oluyor evin yarı elektriğinden fazlasını akvaryumun çektiğini görünce :)

Watt metreyi sattım. Ebay' de $25 civarına kargo dahil satanlar var, almanızı tavsiye ederim çok güzel cihaz ama ay başında akvaryumun ana dağıtım fişine takıp 1 ay sonra yazan rakamı gördüğünüzde insan şok oluyor evin yarı elektriğinden fazlasını akvaryumun çektiğini görünce :)
bauhaus ta var 2 model hem de.

En yakın bauhouse sanırım 400-500 km:Dİstanbula gelince bakarım bir ara:DŞuan çok açıldım çinli 1 dolar dese bile alabilecek durumum yok.

Güncel

Ürün satılmıştır ilan kitlenebilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar