Keşfet

Jebao OW Serisi Dalga Motoru

TarıkK

Yeni Üye
Ad Soyad
TARIK KÜÇÜK
Dün gece gelen tanıtım mailine istinaden az önce ürünü F-S sitesinde inceledim ve ilk izlenimim beni 2013'e WP serisine götürdü. Aynı 360 derece dönüş onda da vardı, sadece estetik olarak biraz daha güzelleştirilip motor performansında iyileştirme yapılmış gibi geldi. Tabi esas yorumu ancak alıp kullanacak hobiciler yapacaktır. Yeni OW serisi ile ilgili görsellerle sizi başbaşa bırakayım:

Ekli dosyayı görüntüle 47395Ekli dosyayı görüntüle 47396Ekli dosyayı görüntüle 47397Ekli dosyayı görüntüle 47398Ekli dosyayı görüntüle 47399Ekli dosyayı görüntüle 47400Ekli dosyayı görüntüle 47401

Konumuz bu olmasa da şunu belirtmek isterim ki; Jebao marka hiçbir ürünü artık evime sokmam.

Jebao ürünlerini 2-3 sene sorunsuz kullanıyorsun, sonra müdahale ve tamir edilemeyen motor bloğu arıza vermeye başlıyor ve ürün için hiçbir destek birimi bulamıyorsun.Üstelik şirketin official sitesinden destek isteğime yanıt verme gereği bile duymadılar.

Bu markanın 4 farklı ürününü kullandım ve hepsinde de aynı sonu yaşadım.Hepsi çöpe gitti.

Diğer kaliteli tabir edilen markalarda aynı sorunlarla karşılaşılmadığını düşünmekle birlikte, Jebao ürünlere verdiğim paralarla sanırım kaliteli ürünler alabilirdim.

Ucuz, pahalıdır sözü bence çok doğru.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konumuz bu olmasa da şunu belirtmek isterim ki; Jebao marka hiçbir ürünü artık evime sokmam.

Jebao ürünlerini 2-3 sene sorunsuz kullanıyorsun, sonra müdahale ve tamir edilemeyen motor bloğu arıza vermeye başlıyor ve ürün için hiçbir destek birimi bulamıyorsun.Üstelik şirketin official sitesinden destek isteğime yanıt verme gereği bile duymadılar.

Bu markanın 4 farklı ürününü kullandım ve hepsinde de aynı sonu yaşadım.Hepsi çöpe gitti.

Diğer kaliteli tabir edilen markalarda aynı sorunlarla karşılaşılmadığını düşünmekle birlikte, Jebao ürünlere verdiğim paralarla sanırım kaliteli ürünler alabilirdim.

Ucuz, pahalıdır sözü bence çok doğru.
Size ne kadar hak versem yetersiz;  ev Jebao çöplüğü oldu. Hiç bir neden olmadan blok arızalanıyor. Blok da bulamıyorsunuz.

Yıllar önce bu konuyu çok tartışdık. Karşımızda 2 seçenek var.

1- Ucuz ürün alıp eskiyince atıp yenisini almak ( son yılların tüketim çılgınlığı modası)

2- Pahalı ürünü 1 kez alıp uzun süre kullanmak.

Burda tercih hobiciye kalıyor. Jebao ilk çıktığında ciddi oranda ucuz bir üründü. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ecotech fiyatına 4-5 jebao alınıyordu. Ortalama 2 yıl kullansak bir ecotech fiyatına 10 yıl jebao kullanılır diyorduk. O zamanlar ecotechlerde yaşanan parça sıkntısından dolayı birçok hobici jebaoya geçmişti.

Dünyayı bırakın uzayın hiçbir yerinde 3 kuruşa 5 kuruşluk köfte olmaz. Kaliteli mal alıp yıllarca sorunsuz kullanmak mı yoksa ucuz mal alıp bozuldukça atmak mı buna hobici karar vermeli.

Kusura bakmasın kimse 500 tl para verip ecotech kalitesini kimse alamaz.

Jebao'nun her türlü ürün ve serisini kullanan birisi olarak ilk kalitesinde olmadığını rahatça söyleyebilirim. Fish streetten ilk alınan wp-40 ları yıllardır kullananlar varken rw serisinde durum hüsrana doğru gidiyor.

Hobiye yeni başlangıç yapan kişiler içinse jebao markası nimet. 1 Dalga motoru fiyatına hobici 3-4 ekipmanı alabiliyor.

Kısacası durum maddi imkanlar ve mantığa göre değişkenlik gösteriyor. Her iki duurumun avantajlı ve dez avantajlı olduğu durum var.

Türkiyede blok bulamayan arkadaşlar aliexpress veya fish streetten temin edebilirler. Yurtdışı alışveriş tecrübesi olmayanlar bana ulaşırsa yardımcı olurum.

Tabi bütün bu yazılanların yanına ekipmanlarımızın periyodik bakımı da ihmal edilmesse biraz daha uzun ömürlü olduklarını ekliyeyim 

Yıllar önce bu konuyu çok tartışdık. Karşımızda 2 seçenek var.
1- Ucuz ürün alıp eskiyince atıp yenisini almak ( son yılların tüketim çılgınlığı modası)
2- Pahalı ürünü 1 kez alıp uzun süre kullanmak.
Burda tercih hobiciye kalıyor. Jebao ilk çıktığında ciddi oranda ucuz bir üründü. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ecotech fiyatına 4-5 jebao alınıyordu. Ortalama 2 yıl kullansak bir ecotech fiyatına 10 yıl jebao kullanılır diyorduk. O zamanlar ecotechlerde yaşanan parça sıkntısından dolayı birçok hobici jebaoya geçmişti.

Dünyayı bırakın uzayın hiçbir yerinde 3 kuruşa 5 kuruşluk köfte olmaz. Kaliteli mal alıp yıllarca sorunsuz kullanmak mı yoksa ucuz mal alıp bozuldukça atmak mı buna hobici karar vermeli.
Kusura bakmasın kimse 500 tl para verip ecotech kalitesini kimse alamaz.
Jebao'nun her türlü ürün ve serisini kullanan birisi olarak ilk kalitesinde olmadığını rahatça söyleyebilirim. Fish streetten ilk alınan wp-40 ları yıllardır kullananlar varken rw serisinde durum hüsrana doğru gidiyor.
Hobiye yeni başlangıç yapan kişiler içinse jebao markası nimet. 1 Dalga motoru fiyatına hobici 3-4 ekipmanı alabiliyor.
Kısacası durum maddi imkanlar ve mantığa göre değişkenlik gösteriyor. Her iki duurumun avantajlı ve dez avantajlı olduğu durum var.
Türkiyede blok bulamayan arkadaşlar aliexpress veya fish streetten temin edebilirler. Yurtdışı alışveriş tecrübesi olmayanlar bana ulaşırsa yardımcı olurum.

Tank kurulum aşamasına gelince almak istediğim birçok ürün var yurtdışından bana yardımcı olurmusunuz hiç anlamıyorum bu konuda

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

05054667086 dan bana ulaşabilirsiniz.

Sorun zaten firma desteğinin olmamasında.

İbrahim hocam ürünle bizi ilk tanıştıran sizdiniz ve çoğunu sizden almıştım.Çokta memnun kaldık ancak aylık bakımlarını düzenli olarak yaptığım halde maksimum 2 yada belki 3 sene kullanabildim.Kaliteli ürün fiyatları dediğiniz gibi yıllara dağılımda aynı miktara denk geliyorsa kullan at yapılabilir.Ama kesinlikle ürünün 2. elini almamak gerektiğini düşünüyorum.Sonuç olarak ürünün arkasında duran birilerinin olmaması ve tamir olanağının olmaması çok sinir bozucu.Bu arada blok motor alınabilir demişsiniz ama ürün kapalı kutu,nasıl açılıp değişim yapılabilir ki?Bir sorun da yedek pervane,kontrol cihazı gibi yedek parçalarının çok pahalı olması.En iyisi bozulduğu zaman neresinde problem var deyip uğraşacağına yenisini almak.

Konu görüntüleyen kullanıcılar