Keşfet

Jebao Wp-40,nac6,coralia 1 Ve 4 Dalga Motoru,resun Dalga Motoru

8020_r31s

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Ürünler kullanmak için aldığım ama farklı ürün kullandığım için boşa çıkan malzemelerdir.Hepsi temizdir.Özel mesaj veya 5447657086 dan bana ulaşabilirsiniz.

Jebao WP-40:WP-40 VE WP-25 aldım. Wp-25 akvaryumuma yeterli geldiği için wp-40 satılıktır.Üürün 150 cm akvaryumlara kadar rahatyetecek kapasitededir.Wp*25 i kullanıyorum ve oldukça kaliteli ve sessiz.Benzer pahalı ürünler kadar performansı iyi.12 farklı modu var.Motorun büyüklüğünü kutudaki koli bandından anlayabilirsiniz.Ürün ülkemizde satılmıyor.1-2 tane satış sitesindeilan gördüm biri 500 diğeri 400 tl idi.Bu rakamlar bana uçuk geldi.Ben birmiktar kar koyup 300 tl ye satmak istiyorum.Sanal pazardan 12 taksit kargo bedava şekilde satılacatır.

1ba5.jpg

mkty.jpg

qkl.JPG

lhqg.jpg

Nac 6: Ürünü boyu hs-60 da sump yaptığım için almıştım fakat 2-3 cm büyük geldiği için satılıktır.Mesh takımları yeni değişmiştir.Sorunsuz temiz bir malzemedir.FİYATI 200 tl Sanal pazar dan 12 taksitle satılacaktır.

5c3i.jpg

Coralia 4: Malzeme çok temiz herhangi bir sıkıntısı yoktur 4600 lt debili 11 wat olması lazım.Sıfır fiyatı 180-230 tl arası değişiyor.Sanal pazardan 12 taksitli olarak 100 tl.

w58i.jpg

Koralia 1 :Sıfırısanırım 80-90 tl arası.1 yıldan daha az kullanılmıştır kutusu ile gönderilecektir. Sanalpazar 12 taksitli fiyatı 45 tl dir.Kargo ücreti bana aittir.

Resun WM-015: Ürünü tuzlu su hazırlarken kullandım.Sıfıra yakın bir ürün.Sanırım sıfırı 70 tl civarı sanalpazardan 12 taksitli olarak satılacaktır fiyat 35 tl

sscq.jpg

Not: Tüm ürünlerin resimleri kendi resimleridir. Sanalpazardan 12 taksit şeklinde satılacak olup Kargo tarafıma aittir.Kargo mng kargo ile yollanacaktır.Ürünlerde herhangi bir eksik,kırık,çıkık,çatlak vb sorunlar yoktur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
jebao wp-40 Tacettin beye satıldı.Gerisi güncel.

Ben teşekkür ederim Tacettin Bey.Sorunsuz anlayışlı bir alıcısınız.

Ürünlerden jebaosatıldı koralia 1 yarına kadar rezerve

güncel

wp-40 ve nac 6 satıldı

koralia 1 ve 4 ,resun dalga motorları güncel.

Dalga motorları güncel

Hydor koralia 1 almak ıstıyorum

Zafer kardeşim ilanı güncellemediğim için göremedim yazını.Hala ihtiyacın var mı?

koralia 1 ve 4 ,resun dalga motorları güncel.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar