Keşfet

Jebao WP25 dalga motoru sorunu

djyuxexes

Yeni Üye
Ad Soyad
Metin
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum, 450 tatlı su akvaryumum için geçenlerde 2. El jebao wp25 dalga motoru aldım. 10 gündür sorunsuz çalışmakta idi ancak bi kaç gün önce yemlemek için feed moduna aldım durdu ama 10 dek sonra başlamadı biraz uğraştıktan sonra geri çalıştı. Bugün yine aynı şekilde sorun oldu ve hala çalışmadı. Sorunun kaynağını bilmiyorum siz değerli hobiciler bu tarz ürünleri daha çok kullandığınız için yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Kumanda ışıkları yanıyor ve tuşlar çalışıyor. Ama daha önce de yaptı ve geri çalıştı motor yansa pat diye gider mi sorun kumanda da mı başına bu gibi durum gelen var mı lütfen yardım ve cevaplarınızı esirgemeyin. Bayağı pahalı alet çöpe atmak zoruma gidiyor ??

Ne yazık ki bu motorlar sıkıntılı. Sorunun kaynağı olasılıkla gövdedir. Biraz pahalı ancak piyasa da bulunuyor. 

Anladım, gövde dediğiniz motor kısmı heralde mıknatısın girdiği. Bakalım yedek malzeme kısmı biraz zor gibi sadece bir site görünüyor orası ile irtibat kurmak lazım heralde. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri