Keşfet

jeboa wp40 acil yardım

dengiztolga

Aktif Üye
Ad Soyad
Tolga
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

Yaklaşık 2 senedir kullandığım dalga motorum dun durmuş olduğunu fark ettim. cihazı adaptörden söktüp yaklaşık 10 dk beklettikten sonra çalışıyor fakat 15 dk sonra tekrar duruyor. dun komple söküp temizleyerek taktım. fakat aynı problem devam ediyor.  Kontrol kumandasında yahut adaptöründe sıkıntı var mıdır? diye düşündüm. fakat tankta ıkı adet olduğundan  diğer motorla değiştirdim herhangi bir sorun olmadı diğer motor çalıştı ve durmadı. sizce problem ne olabilir. önerılerınızı beklıyorum teşekkürler.

Büyük ihtimal blok gitmiş.Bozuk olduğunu düşündüğünüz bloğu diğer kumanda ile deneyin.Sorun bloktaysa yapacak bişey yok

onuda denedim hocam. değişen bir şey olmadı. 

Ben ne yaptıysam çalıştıramadım. Kumandayı da değiştirdim.  Gövdeyi değiştirmeniz gerekiyor ancak fiyatına değmez

15 dk on 10 dk off yapan röle ile kullanın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
birkaç arkadaş milinin değiştirilmesi gerektiğini cunku zamanla özellıgını kaybettıgını soyledıler. eve gıdınce dıger motorun mılını buna takacagım  baklaım fark edece mı?

birkaç arkadaş milinin değiştirilmesi gerektiğini cunku zamanla özellıgını kaybettıgını soyledıler. eve gıdınce dıger motorun mılını buna takacagım  baklaım fark edece mı?
Milin nasıl bir özelliği varmış ki özelliğini kaybediyor?Mil bildiğin seramik tarzı bişey ve bir özelliği yok.Mıknatısı söylüyorlarsa 2 yılda mıknatıs özelliğini kaybetmez bence.Tabiki bunlar benim düşüncem.Aletleri güç kaynağı ile kullanmak çok önemli.Elektrik dalgalanmaları bu tür arızalara sebep oluyor

Mil derken dediğiniz gibi mıknatıslı pervaneden bahsettıler. Bakalım alıp deneyicem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

motor blok cortlamış, röleyle 15 dk on 10 dk off takıl, motor iyice ölene kadar. ses seda vermeyşnce çöpe at mıknatısı adaptörü ilana koy yedek parça.. eğerki mıknatıs takımı sorunluysa bende var yarı fiyatına veririm piyasanın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diğer motorun mıknatıs motorunu taktım. 2 saat sonra yine durdu.. Demekki dediğiniz gibi. Motor blok gitmiş.. İlgınıze tesekkurler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu bir gerçek ki kalitesiz mal pahalıya satılabilir fakat hiçbir kaliteli mal ederinin altına satılmaz.Jebao uygun fiyatlı fakat doğal olarak üretim kaliteside ona göre.Kullanan arkadaşların güç kaynağı ile kullanmasını tavsiye ederim.Elektrik dalgalanmaları bu cihazlarda etkili.İlk 2 yıl genelde arıza vermiyor fakat sonrasında şikayetler başlıyor.

Şu bir gerçek ki kalitesiz mal pahalıya satılabilir fakat hiçbir kaliteli mal ederinin altına satılmaz.Jebao uygun fiyatlı fakat doğal olarak üretim kaliteside ona göre.Kullanan arkadaşların güç kaynağı ile kullanmasını tavsiye ederim.Elektrik dalgalanmaları bu cihazlarda etkili.İlk 2 yıl genelde arıza vermiyor fakat sonrasında şikayetler başlıyor.
kesinlikle dediğinize katılıyorum. ucuz etin yahnisi hesabına dönüyor.. tecrübe edinmiş olduk bizde.

Konu görüntüleyen kullanıcılar