Keşfet

JNS - WS-1 yada TUNZE 9002

newreefer

Yeni Üye
Ad Soyad
Efe
Akvaryumu kurmama çok az kaldı ve en önemli paraçaları hep sona bıraktım.Akvaryum arkadan sump dahil 120 litre ve 10 cm sump.Bu ps lerden hangisi daha sessiz ve iyi ? Akvaryumla aramda 1,5-2 metre var ,yanı başımda.Önerilerinizi bekliyorum..

genelde forumlarda tunze 9002 öneriliyor. konuyu takipteyim. 

JNS CO 1kullandım ve çok memnun kaldım.Hatta altta bir inceleme var.Orda performansı görebilirsin.Askı ps si aynı şekildeyse gerçekten iyi üründür.

Tunze 9004 daha önce kullandım ve gayet sessiz. Ayrıca litrenize 9004 daha uygundur. Arka sump kısmının üzerine bir kapak yaparsanız hiç ses duyulmuyor. Tavsiye ederim.

Tunze 9004 daha önce kullandım ve gayet sessiz. Ayrıca litrenize 9004 daha uygundur. Arka sump kısmının üzerine bir kapak yaparsanız hiç ses duyulmuyor. Tavsiye ederim.
tunze 9004 modeli maalesef sığmıyor sump kısmına.Bende ilk başta onu istiyordum daha sonradan 9002 ye yöneldim tunzede.

Neden 9001 değilde 9002 

bunun temizini ve iyisini bulmak cok kolay olmayacak diye düşünüyorum. 

Neden 9001 değilde 9002 

bunun temizini ve iyisini bulmak cok kolay olmayacak diye düşünüyorum. 
9001 in 120 litreyi iyi götüremiceğini söylediler yoksa bende kesinlikle bunu istiyordum ilk karar verme aşamasında,hem sessiz hemde iyi diye.9002 bulursam alıcam temizse mecbur çünkü üretimi durdurulmuş( nedense..)kurulum için acelem yok hiç.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anladım :)  

kendini kanıtlamış bir model zaten 200 litreye kadar öneriliyor. 9001 140 litre sınırı var ama bende olsam katalogda yazan değerlere birebir uyacak kadar sınırdan is yapmak istemezdim. Gerçi 2010-2011 li senelerde zirve yapmış bir model. ( 7 sene öncesi kadar ). Onu almakla 9001 almak arasında da ciddi bir ayrım oluşur. 

Ama her neyse siz hangisini bulursanız alın bence bunları cok detaylandırmak ısın içinden çıkılmaz hale getirecektir. Bütçeniz uygunsa direk 9004 alın derim ama o benim sumpa da sığmazdı sanırım. Kısmen büyük üretilmiş bir model :)  

Merhaba tunze 9002 hayli hayli işinizi o litrajda gorecektır.. Hali hazırda hala kullanıyorum tık demedı masallah ama sesli alet yatak yanında falan sızı uzer dıkkat edılmelı

Anladım :)  

kendini kanıtlamış bir model zaten 200 litreye kadar öneriliyor. 9001 140 litre sınırı var ama bende olsam katalogda yazan değerlere birebir uyacak kadar sınırdan is yapmak istemezdim. Gerçi 2010-2011 li senelerde zirve yapmış bir model. ( 7 sene öncesi kadar ). Onu almakla 9001 almak arasında da ciddi bir ayrım oluşur. 

Ama her neyse siz hangisini bulursanız alın bence bunları cok detaylandırmak ısın içinden çıkılmaz hale getirecektir. Bütçeniz uygunsa direk 9004 alın derim ama o benim sumpa da sığmazdı sanırım. Kısmen büyük üretilmiş bir model :)  
9004 keşke olsa ,performansına göre çok sessiz bir model..

Merhaba tunze 9002 hayli hayli işinizi o litrajda gorecektır.. Hali hazırda hala kullanıyorum tık demedı masallah ama sesli alet yatak yanında falan sızı uzer dıkkat edılmelı
Ozaman jns ws1 için biraz daha araştırma yapayim  :55ac42df692dd_EmojiSmiley-16:  Teşekkürler

Jns askı ps kullanıyorum cok da memnunum ama bullunması zor sıfırı bildiğim yok ikinci elde yok bence bulursanız kaçırmayın. 

9001 in 120 litreyi iyi götüremiceğini söylediler yoksa bende kesinlikle bunu istiyordum ilk karar verme aşamasında,hem sessiz hemde iyi diye.9002 bulursam alıcam temizse mecbur çünkü üretimi durdurulmuş( nedense..)kurulum için acelem yok hiç.
Ahı gitmiş vahı kalmış bir 9002'dense (ki ws1'i bulamama ihtimaliniz çok yüksek) 9001 daha isabetli bir tercih olacaktır.

Bu arada 180 litrede 9001 kullanıyorum, çılgın bir sps tankı planlamıyorsanız yeter de artar.

Sumpınıza sığsaydı hiç uzatmadan 9004 derdim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdilik bm new qq modelini aldım sonrasında bulursam jns yi ona geçmeyi düşünüyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar