Keşfet

Kafa Motoru İçin Silikon Hortum

Onurs

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
Merhaba 

Akvaryumda kafa motoru ile UPVC borular arasında titreşimi almak için kullanmak üzere silikon hortum arıyorum ama gırtlak boru değil !! Yumuşak silikon hortum Royal Exclusive de var ama Türkiyeye kargosu yok malesef . resmini ekliyorum  benzer ürün kullananların nereden aldıklarını paylaşmaları rica olunur. Aradığım Ölçü İç Çap 38-40 mm

465_0.jpg
1257_0.jpg
1257_3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok zor bulunuyor, ben Karaköy'de bulmuştum.

Onur bey bu hortumu ancak karaköyde unkabanı köprüsünden tersane caddesi ni takip ederek karaköye giderken kol tarafta hırdavatcılar çarrşısı var orada rahatlıkla bulabilirsiniz.

Vallaha daha fazla yardımcı olmak isterim onur beyde ta karşıda oturuyormuş. Bir bakalım iş yerinde buhar makınaların da bir bu hortumun yanmaz silikonlusunu kullanıyoruz kaç cm laziım bilmiyorum ama bir bakayım elimde var mı

Vallaha daha fazla yardımcı olmak isterim onur beyde ta karşıda oturuyormuş. Bir bakalım iş yerinde buhar makınaların da bir bu hortumun yanmaz silikonlusunu kullanıyoruz kaç cm laziım bilmiyorum ama bir bakayım elimde var mı
Teşekkür ederim Ünal bey

Haftada 2 gün Karaköy'e geliyorum dediğiniz yerde arayacağım bu hortumdan aslında birkaç yerde buldum daha önce ama iç çapı 38-40 mm yok

Elinizde numuneyle gidin site şeklinde bu çarşı orada bir esnafada sorsanız nerde bulabileceginizi tarif ederler

esnafa sormanıza gerek yok ben aldım oradan huzur ticaret perşembe pazarı hırdavatçılar çarşısı, süper sessiz, ben direkt jebao 6000 den 32 lik boruya döndüm. iç içe 2 silikon hortumu geçrince sızdırma olmadan uygulama yapmayı başarabildim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar