Keşfet

Kafa Motoru Ve Jager 300 Watt Isıtıcı Arıyorum

ultraaskin

Yeni Üye
Ad Soyad
aşkın
Merhaba arkadaşlar , hayırlı forumlar

Tatlısu akvaryumumu büyütüp sumplı bir akvaryuma geçiyorum ,akvaryum 720 - sump 375 lt su alıyor . Bu akvaryumları devirdaim ettirecek düşük wattlı bir kafa motoru ve 300 watt lık jager ısıtıcı almak istiyorum

Bu akvaryum için uygun kafa motoru tavsiyeleriniz ayrıca bekliyorum

Şuan için aklımda olanlar aquabee 3000 - aquamedic oceanrunner 2500 gibi modeller .

Ancak bunların dışındaki tekliflerde değerlendirilecektir .

Son olarak akvaryumun maliyeti beklediğimin çok çok daha üstünde olduğu için nakitte sıkıntı yaşıyorum , ve işten çıkarılmış olmamda cabası :S Gelen fiyat tekliflerinin makul seviyelerde olmasını rica ediyorum

Aşkın slm, yeni tankı deniz mi yapıyorsun?

Merhaba arkadaşlar , hayırlı forumlar

Tatlısu akvaryumumu büyütüp sumplı bir akvaryuma geçiyorum ,akvaryum 720 - sump 375 lt su alıyor . Bu akvaryumları devirdaim ettirecek düşük wattlı bir kafa motoru ve 300 watt lık jager ısıtıcı almak istiyorum

Bu akvaryum için uygun kafa motoru tavsiyeleriniz ayrıca bekliyorum

Şuan için aklımda olanlar aquabee 3000 - aquamedic oceanrunner 2500 gibi modeller .

Ancak bunların dışındaki tekliflerde değerlendirilecektir .

Son olarak akvaryumun maliyeti beklediğimin çok çok daha üstünde olduğu için nakitte sıkıntı yaşıyorum , ve işten çıkarılmış olmamda cabası :S Gelen fiyat tekliflerinin makul seviyelerde olmasını rica ediyorum

bu ebatlardaki bir akvaryum için aquabee 3000 veya or 2500 gibi motorlar ufak gelecektir diye düşünüyorum. 4500 yada 5000 lt lik bir motor düşünün bence.

ısıtıcı konusna gelince 300 watt diye takılmayın bulunduğu yerdeki sıcaklıkta önemli.

benim akvaryum sumpla birlikte 1200 tl geçiyor. ben 2 adet jager 300 watt yeterli olur demiştim. ikisine de gerek kalmadı.

fakat sizin kullanacağınız yerin sıcaklığına göre 1 yada 2 tane kullanmak gerekebilir.

A.s Fırat , yok tuzlu su evlenmeden çok zor gibi :) Evlenmekte çok zor ya gerçi :D

Aynı şekilde frontosalarla devam edicem .

Uyarı için teşekkürler newjet 4500 de olabilir kafa motoru ancak çevremde bu motoru kullanan yok 50 watta göre eheimden bile daha güzel iş çıkartıyor , debisi gerçekten yazan rakammıdır bilginiz varmı ?

newjet kullanmadım hiç o konuda kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.

benim akvaryum 185*75*75 ebatlarında ben bu akvaryumda 7000 lik motor kullanıyordum. şuan 2 adet eheim 5000 compact kullanıyorum.

Benim şahsi fikrim biraz daha büyük bir motor bakın.

Akvaryumdaki delik çapı 5 cm , araştırmalarım sonucundan kafama en çok yatan model

Rio hf 4500 oldu , elinde olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler

Konu görüntüleyen kullanıcılar