Keşfet

Kanca kurt mu

bende merak ettim ustalar tatlı su banyosu işe yararmı bu paraziti düşürmek için 

yakaladığım zaman cımbızla almayı düşünüyorum

Bir yere sürtmeden de oluşmuş olabilir iyi gözlemlemek lazım.

Bu sabah tuttuk yavruluğa aldım ,çıkarıp gözlük ve büyülteç le baktım hatta cımbızla niyetledim ancak tutacak bir şey yok,sanırım sürtmeden oluşan deride bir üçgen kapak gibi bir şey olmuş.yani cımbızla tutacak bir şey yok,eski tecrübeme dayanarak kulak çubuğuna 1 damla tendirdiyot damlatıp üstüne dokundurdum emfeksiyona karşı  tekrar yavruluğa koydun 2-3 gün devam edeceğim

Bu gün 2. pansuman yapıldı sadece kızarıklık var az.

Yem aliyormu bari zayiflama yok degilmi canlida

Hareketli ,zayıflama yok şükür bu sabah 3. pansumandan sonra salacağım tanka

3. gün pansuman be ana tanka saldım ,ancak yavrulukta dikkatimi bir şey çekti sanırım yumurtlamış,yavruluğun tülü yumurta dolu

resim atman mümkünmüdür. daha deneyimli arkadaşlar yoruym yapacaklardır.

Bütün yumurtalar kaybolmuş

resimler görünmüyor şuan 

yumurtalarda döllenme olmadıgı icin güzelce yemiş olabilirler. hos döllenme olsaydı bu seferde rotifer hazırlıkları ile ugraşman gerekecekti. hazırlıksız yakalanacaktın. en azından tankında bir canlının üreyebilme potansiyelini görmüş oldun. buda güzel bişey

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunlar her zaman yumurta yapıyorlar şükür şimdi fincanın içini hazırlıyorlar,sanırım yumurta dökecekler,yine yiyecekler en son geçen hafta bu durumdaydı ,resim koydum,

Ekli dosyayı görüntüle 42204

Konu görüntüleyen kullanıcılar