Keşfet

Karadeniz'den tanka?..

alper

Yeni Üye
Ad Soyad
alper
S.a Merhabalar,

Karadeniz'in soguk ve tuzsuz suyuna ragmen tanka alistirarak koyabilecegim bircok canli oldugunu saniyorum. Domates anemonunda 2 kere basarisiz oldum. Sanirim alistirma suresini uzatmam lazim. Bu gun kilyos sahilinde ikindi gunesi altinda hem kafa dinledim hem de kesfe ciktim. Suyun soguklugundan mutevellit hicbirsey yoktu ama ben biraz karides ve domates anemonu toplayip geldim. Simdi, bu karidesler reef akvaryuma zarari var midir? Gerci 2 haftadir akvaryumda 1 tane var yasiyor, hicbir zararini da gormedim,bunun uzerine sayilarini cogaltmaya karar verdim fakar bunlarin zarari var midir bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teke karidesi.hicbir zarari yok.ben uzun zaman besledim her akvaryumumda en sevdigim canli oldu hatta. Yosun konusunda da cok faydali temizlik gibi.tek zarari zayif dusmus olmek uzere ya da yarali baligin varsa onu oldurmeden rahat vermeyecektir.

bunlari nasil gordun nasil yakaladin gercekten bravo. ben neredeyse her hafta serbest dalis ve snorkeling yapuyorum fakat karidesler seffaf oldugundan neredeyse hic goremiyorum gorebildiklerimi de zaten yakalayamiyorum cok hizlilar nedir taktigi?

Buyukce bir kepce, sığ bir su ve sudan yukari dogru yukselen uzerine basabilecegim yosunlu bir kaya☺ kepceyle yosunlu duvari tarayinca cogunlukla hic ama tutturursam 2-3 tane birden geliyor. Hatta bu gun yakaladigim yerin fotografini cekmistim paylasayim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri