Keşfet

karantinaaaa

hknnn

Yeni Üye
Ad Soyad
HB
5 adet balığım var 2 ten S , 3 tane M 15 20 lt lik karatina tankında (başka tank yok) ne kadar tutabilirim veya neler yapmam gerek ustaların bilgisini almak isterim...

Neden karantina tankındalar :)

daha henüz değiller beyaz benek geçmiyor ana tanktan ayırmam gerek sanırım o açıdan sorun teşkil edermi bilemiyorum

Forumda bir arkadaş ana tankta kullanılabilen beyaz benek ilacı yazmıştı forumdan aratın bulursunuz. Eğer aklınıza yatarsa karantinaya gerek kalmaz.

Teşekkürler

Forumda bir arkadaş ana tankta kullanılabilen beyaz benek ilacı yazmıştı forumdan aratın bulursunuz. Eğer aklınıza yatarsa karantinaya gerek kalmaz.
ben aradım ama göremedim, hatırlıyor musunuz ilacı?

Sonofposion nickli arkadaş paylaşmış şimdi aratınca buldum fiyatı 200 lira diye yazmış. Ben kullanmadım bu arada sadece forumda arkadaşımız referans olmuş diye size yazdım bilginiz olsun. 

Ekli dosyayı görüntüle 48621

Biliyorum bu ilacı ben de güzel seyler duydum hakkinda ama bildigim kadarıyla turkiyeye ithalatı yok suanda, nerden aldi acaba 

@Sonofposion

Verdiğiniz yeme sarımsak rendeleyin, suyuyla karıştırın, kısa sürede organik olarakbeyaz benekden kurtulun, ana tankda kullanılabilir, hasta olmayan balığın bağışıklığını güçlendirir

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri