Keşfet

Karbon ve gfo reaktörü

reallysleeper

Yeni Üye
Ad Soyad
Abdulkadir
Merhaba değerli üstadlar...

piyasada bu iki reaktörün ne kadar pahalı olduğu aşikar...yurtdışından getirtmek te zor...üreticiler Türkiye ye kargo yapmıyor...şimdi sormak istediğim şey şu...iki adet İtalyan paslanmaz filtreli RO cihazında da kullanılan housing aldım...ancak bağlantı noktaları pirinç malzemeden...pirinç malzemelerin tuzlu suda kullanımı uygun mudur? Yoksa deniz akvaryumlarında kullanılacak malzemeler mutlaka plastik mi olmalı...?...bugün bu ürünleri akvaryuma ekleyeceğim...değerli görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...

iyi günler

Ekli dosyayı görüntüle 42644

Moderatör tarafında düzenlendi:
princ paslanmaz ve diğer metallerin  kullanımı sakıncalı fish street veya aliexpress den ayni olculerde plastik parcalar siparis edip kullanın.

princ paslanmaz ve diğer metallerin  kullanımı sakıncalı fish street veya aliexpress den ayni olculerde plastik parcalar siparis edip kullanın.
iç malzemesi paslanmaz değil plastik yanlış bilgi için kusura bakmayın...kendisi de eski bir akvarist olan bi arkadaştan aldım...problem olmayacağını zamanında kendisinin de kullandığını da söyledi...birkaç petshop ta aynı bilgiyi verdi...pirinç malzemenin problem olmayacağını söylediler...ancak emin olamadım...eğer varsa daha önce kullanan problemle karşılaşan ya da karşılaşmayan acil olarak bilgi verirse memnun olurum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri