Keşfet

Katki hakkinda

velioglumehmet

Yeni Üye
Ad Soyad
mehmet velioğlu
Akvaryumu kurali 2 ay oldu, denizden su aldim, icinde balik ve conchlarda yasiyor, mor ve beyaz led lerimde otomatik olarak yaniyor, buna ragmen kayalarim mor lasmadi, ne yapmaliyim? KATKI KULLANSAMMI? TESEKKURLER

Benim tankim nerdeyse iki yillik birkac kaya haricinde morluk yok  kayalarimda :)  ca mg kh katkilarids gunluk giriyorum  yani illede olcak hemen cikacak diye birsey yok  veya hic cikmayada bilir  :)  bence kurcalamayin ?

Akvaryumu kurali 2 ay oldu, denizden su aldim, icinde balik ve conchlarda yasiyor, mor ve beyaz led lerimde otomatik olarak yaniyor, buna ragmen kayalarim mor lasmadi, ne yapmaliyim? KATKI KULLANSAMMI? TESEKKURLER
2 ay olmus daha, konuyu da acil bolumune acmandan belli cok acelen var galiba ama 2 ayda yeni diatom geciren var sen koralin olmadi derdindesin :) suyun bile oturmadı daha biraz sabır, öle kafana göre katkı atarsan iş acarsın başına hic kurcalama bekle sadece

Tesekkurler eksik olmayin, henuz yeni hobiciyim

Mg, Ca ve kh normal değerlerde ise birçok markanın katkıları var corallın alg olarak kullana bilirsiniz. veya başka bir tanktan alg kaplı küçük bir parça kaya da ekleye bilirsiniz hem bakteri aşılaması olur.

Bana sorarsan coralın alg azı yarar çogu zarar nedeni kayaların gözenekli yapısını zamanla kapatması.

Konu görüntüleyen kullanıcılar