Keşfet

Kaya Tasarım

propecia

Yeni Üye
Ad Soyad
Hüseyin S.
Her ne kadar ALET olmasa da kendin yap kaya tasarımı olduğu için bu bölümde başlık açmak uygun gibi geldi bana.

epoxy di oydu şuydu buydu derken, kendi aramızda adına cırt cırt dediğimiz teknik adını bilmediğimiz kemer ile sabitledik.

birkaç bölgeyi yükselttikten sonra olay tamamlanacak. Ne zamandır istediğimiz bir şekildi bu kaya tasarımı. Yeni akvaryumumuza nasip oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 29724

Ekli dosyayı görüntüle 29725

Şekıller cok guzel huseyınbey.fakat çırtlar tuzlu suya dayanmıyor.bu yüzden yapıştırmanızda fayda var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Guzel olmus tamamen kullanisli gozukuyor ancak o cirtlar ben akvaryuma her baktigimda beynime cirtlar geri donus borusu bile bazen dengemi bozuyor dogalligi aldigi icin

Çok güzel görünüyor, tebrikler...
Teşekkürler Hakan bey. 

Şekıller cok guzel huseyınbey.fakat çırtlar tuzlu suya dayanmıyor.bu yüzden yapıştırmanızda fayda var.
Teşekkürler Ertan bey. Uyarınızı dikkate alacağım. 

Guzel olmus tamamen kullanisli gozukuyor ancak o cirtlar ben akvaryuma her baktigimda beynime cirtlar geri donus borusu bile bazen dengemi bozuyor dogalligi aldigi icin

Cırtların üzerine kaya ekleyerek ya da epoksi ile kaplayarak kapatacağım. Yapay görüntüyü ortadan kaldırmak lazım tabiki :)

Teşekkürler Hakan bey. 

Teşekkürler Ertan bey. Uyarınızı dikkate alacağım. 

Cırtların üzerine kaya ekleyerek ya da epoksi ile kaplayarak kapatacağım. Yapay görüntüyü ortadan kaldırmak lazım tabiki :)
hemen alim bu iki kayayı :D süper duruyor elinize sağlık sora cırt ayşe teyze olmasın :D imkan varken koymadan garantilemek tekrar elinize sağlık 

Teşekkürler Bilal bey :) . Aslında cırt cırtlar çok sağlam ama zamanla özelliğini yitirmesi muhtemel ihtimal. Onun için epoksi güzel bir tamamlayıcı gibi görünüyor. 

şu cırt cırt ın teknik adını da henüz öğrenebilmiş değiliz :)

Neredeyse 3 ay olmuş başlığı açalı, kaya tasarımı başlığı açılmış yenir bir tane. Onu görünce aklıma geldi bu başlık.

Akvaryum faal hale geldi. Kablo bağlarının üstü deniz tutkalı ile yapıştırıldı. Salınım yapmayan ve dayanıklı olan bir yapıştırıcı. Kayaların birleşim noktalarına da aynı tutkaldan . Şimdilik sağlam. Bir sıkıntı yok. Aylar yıllar sonra ne olur bilemiyorum.

Kayanın son haline birkaç parça daha kaya eklemesi yaptık. ve güzel bir mercan dizilimi yaptık. İnşallah sıkıntısız uzun süre devam ederiz.

dur konuyu hortlatayım :)  plastik kelepçelerin durumu nedir? sıkıntı varmı tankta?

Konu görüntüleyen kullanıcılar