Keşfet

Kayıncodan Canlı Kaya :)

efb

Yeni Üye
Ad Soyad
Ercan ÇINAR
:D Slm Kayınconun akv cıkarttıgımız 35-40 arası canlı kaya satılıktır.

Tamamına 100ytl istiyor bence kacırılmıyacak bir fırsat ihtiyacı olan arkadaslara duyurulur

Not:Sehir dısı gonderim yapılmayacaktır kayalar iki adet red sea tuz kovasına konulmustur kovalarla beraber verilecektirler tsk.

slm ilan guncel yokmu akv kurup canlı kaya almak istiyen yada canlı kayasını arttırmak istiyen?

Var var :)Benimkine biraz daha zaman var tabiki ...

Umarım en kısa zamanda satarsın .

İyi satıslar ercaN abi ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
:)

Ben almak isterdim ama izmir'deyim

hala kovada mi duruyorlar?

Havalandırılmadan uzun süre su içinde bile olsa kovada beklediyse , artık onlara canlı kaya demek pek doğru olmaz. Ciddi şekilde ölüm olmuştur üzerinde.

Havalandırılmadan uzun süre su içinde bile olsa kovada beklediyse , artık onlara canlı kaya demek pek doğru olmaz. Ciddi şekilde ölüm olmuştur üzerinde.
Slm arasıra dısarıya cıkartıyorum biraz dolastırıp iceri alıyorum herhalde bu ise yarar. :)

Birde en kotu akvaryumcularda bile 1 kg 4$ iken bu fiyata canlı kaya veriliyor ve enteresan yorumlar yapılıyor kimse uzerine alınmasın diyemicem alınmak istiyen alınabilir elbetteki akv dan dısarı cıkartılan kayalarda olumler olur ve hatta yeni aldıgınız kayalarda bile eve getirip akv koyana kadar gecen sure icerisinde bile olur bunu onlemeniz neredeyse imkansızdır yeniden yeni akv adaptasyon sureci vardır ki bunu bu haobiye baslıyan ve icerigini iyi inceliyen herkez bilir saygılar.

Slm arasıra dısarıya cıkartıyorum biraz dolastırıp iceri alıyorum herhalde bu ise yarar.

Çok komik bu.. :) Sabah sabah gülme geldi.

Önemli olan ucuz olup olmadığı değil sağlıklı olup olmadığıdır , sağlam bir siteme bozulmuş canlı kayaları eklerseniz kayıp umdugunuzdan fazla olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba. ben 15kg. almak isterim.05353075784

Konu görüntüleyen kullanıcılar