Keşfet

Kayseri'de Canlılar

Morphas

Yeni Üye
Ad Soyad
Tolgar Peker
Kayseri'de bulunupta elindeki kurutulmuş yeme alışık balığını yada yumuşak mercan veya omurgasızını satmak isteyen varsa görüşelim..

Saygılar,teşekkürler.....

Kayseri'de bulunupta elindeki kurutulmuş yeme alışık balığını yada yumuşak mercan veya omurgasızını satmak isteyen varsa görüşelim..

Saygılar,teşekkürler.....
Tolga bey siz ne istiyorsunuz? karar verin ben size yardımcı olayım Kayserili olarak. hemşerime selamlar saygılar.. :) :):

Tuzlu suda yeniyim akvaryumumda daha 20 günlük...Oyüzden başlangıç olarak kolay balıklar düşünüyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir?

Yellow tang alin.

En iyi baslangic baligidir ve gosterislidir,kolay yem alir.

20 Günlük akvaryuma balık koymak pek mantıklı değil ama yinede siz bilirsiniz...

Ben Ankaradayım elimde birkaç balık var.Düşünürseniz ö.m. atarsınız...

Saygılar...

Yorumlara bakarak ramazan bayramı sonrasına kadar beklemeye karar verdim.

Kayseri içi olursa yine de değerlendireceğim.Bilginize.....

Yorumlara bakarak ramazan bayramı sonrasına kadar beklemeye karar verdim.
Kayseri içi olursa yine de değerlendireceğim.Bilginize.....
bu hobide en önemlisi sabır sabır ve sabır.... bayramdan sonrası uygun beklemeye devam Tolga bey..su hacmine göre akvaryumun buyuklügüne göre balık seçimini sonra yaparsınız... selamlar saygılar...

Akvaryum ana tank 220lt. sumpla birlikte 300lt.

Becerebilirsek ilerde daha da büyüğü inşallah....

Saygılar......

Kayseriye Ankaradan balıklar sorunsuz ulaşabilirler sanırım...

Güncel.

SELAMLAR SU AN ELİMDE SİZE VEREBİLECEK BALIĞIM YOK AMA BU HOBİYE GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLARAK TANIŞMAK İSTERİM

İBRAHİM ORTAKÖYLÜOĞLU

TEL: 0 352 233 29 19

İlanım güncel.Bayram dönüşü canlı yüklemeye başlıyacağım.

Bu arada İbrahim bey mutlaka işyerinize gelip akvaryumunuzu göreceğim.

Günceldir.

Tolgar bey akvaryumunuza ilk başta balık yerine,omurgasızları(snail,karides,hermit,conch vs) eklemenizi tavsiye ederim duruma göre ilerleyen haftalarda balık da eklersiniz.Merak temeyin temizlikçi ekibini de seyretmek size keyif verecektir.İllahi ki balık da olsun diyorsanız 1 adet alg eater blenny alabilirsiniz.

bildiğim kadarıyla siz bu işte benden daha eskisiniz ama ilk defa deniz akvaryumu sahibi olacak birisi için yellow tang biraz sorun yaratabilir bence. nispeten daha dayanıklı bir palyaço türü daha iyi olmaz mı?

Yellow tang alin.

En iyi baslangic baligidir ve gosterislidir,kolay yem alir.

Şu an için akvaryumda 3 snail,3 conch,1 adet de tube worm var zaten yaklaşık bir aydır Sayın Agop..

Konu görüntüleyen kullanıcılar