Keşfet

Kendi Üretimim (Black Percula Dişi X Onyx Percula Erkek) Percula Yavruları

Ozy

Yeni Üye
Ad Soyad
Osman Pekdemir
Black percula çiftimden geçen sene aldığım ve büyüttüğüm 20 adet yavrularım satılıktır. 2,5-3 cm boya gelmişlerdir . Nls 0.5 mm yem, sera FD artemia shrimps, New era veya başka pul yemleri severek yemekteler. Kıyılmış karides etine de alışıklar. Henüz beyaz şeritlerinde eksiklikler vardır ve siyah renklenme yeni yeni oluşmaya başlamaktadır. Adet fiyatı 40 tldir ve pazarlık payı yoktur.Yavruların anne babasının da resmini ekliyorum.

ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirler. Sadece İstanbul içi metrobüs güzergahı üzerinden haftasonu teslim yapabilirim.

y3df.jpg

Anne Babanın Resmi

Yavruların resimleri aşağıdadır.

7jfy.jpg

wu9n.JPG

mvlq.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türk sularında yetişmiş canlılar.. Hem doğaya hem de hobiye katkılarınızdan dolayı tebrik ve teşekkür ederim.. Emeğinizin karşılığını almanız dileğimle..

Teşekkürler , perculaların üretimi ocellarislerden farklı olarak biraz zahmetli siyah renklenmeler çok geç başladığı için balığın gerçek değeri anlaşılmıyor malesef. Uzun bakım sürecide maliyetli oluyor. Seri üretime pek uygun değiller ben yinede hobi adına bir parti yavru yetiştirdim . Fiyatı daha düşük tutmamamın nedenide malesef budur.

40TL zaten bedava fiyat. Akvaryumcularda 2-3cm lik ithalattan gelen ve yaşama garantisi olmayan Palyaço' lar bile 30-50TL den aşağıya değil. Tebrikler üretim için.

bende tebrik ediyorum Osman Bey, Allah sizi forumlardan eksik etmesin üstad :)

Teşekkürler, fırsat bulabilseydim sürekli yumurtlayan black ocellarislerimide üretecektim ama ne yazıkmi şu sıralar pek zaman ayıramıyorum.

4 adet rezerve 16 adet güncel

2 adet teslim edildi 4 adet rezerve 14 adet güncel

Cep tlf.u çekilmiş birkaç resim, kıpır kıpır olduklarından resimler maalesef net çıkmıyor.

rt4k.jpg

a4vq.jpg

v3au.jpg

2 adet teslim edildi 8 adet rezerve 10 adet güncel

Rezerve +2 güncel 8

4 adet güncel

Kalan 4 adet güncel

Son 3 adet güncel

2 adet güncel

12 adet teslim edildi 8 adet rezerve , boşta yavru kalmadı. İptal olan olursa tekrardan yazarım.

Osman bey yavrulardan varmı elinizde daha yada yeni batım büyüttükleriniz? ayrıca şerit garantilimidir büyüdükçe tamamlarlarmı yoksa eksik gedik kalırlarmı çoğu üretim palyaçolar gibi

2 adet rezerve edilip vazgeçilmiş olan var. Yavruların devamı yok, sürekli üretim yapan birisi değilim , hobi amaçlı bir kez üretim yaptım. Şerit konusunda kimsenin garanti verebileceğini sanmıyorum. Yavaş yavaş beyazlıklar artıyor ama tamamlanıp tamamlanmayacağını bilemiyorum.

Anladım Osman bey aslında damızlıklarınıza benzer bir çift arıyorum ama hiçbiryerde yok kimse getirmiyor Maşaallah diyelim çok güzel bir çifte sahipsiniz onları satmayı düşünüyormusunuz peki?

Konu görüntüleyen kullanıcılar