Keşfet

KESSIL AP 700 ACIL SATLIKTIR.

Cagri koc

Yeni Üye
Yurt disina cikacagim icin akvaryumu kapatiyorum bir sureligine. KESSIL AP 700...

Isik kalitesi tartismasiz.. Metal halideye yakin bir parlakligi var. Radion a fark atar isik pariltisiyla. Gayet basarili  bir cihaz. Yurt disi formlarda da kalitesini kanitlamis.

Kutusuyla , butun aparatlariyla verilcektir.  Max 2 hafta calisti. Gelip cihazi test edip alabilirsiniz.

Fiyat 5000 tl pazarliksiz. ( 9 taksit olur )

0507 748 20 56 dan ulasabilirsiniz. Saygilar.

2 ay sonra arkadaşıma sipariş verdim gelirken getirecek şu an ki kur ile 4400 TL maliyeti var.sıfırı 800 $ 2 el olarak çok istiyorsunuz.4000 TL ye satarsan alabilirim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

800 $ + %20 gumruk ucreti +78$ kargo ucreti odedim. 7000 tl yi gecti o anki dolar kuruyla.

Suan almaya kalksaniz zaten vergisiyle 6000 kusur odersiniz.

Bu arada art niyetli olsam , sifir diye satarim :) cihaz o derece yani.

Fiyatim gayet uygunnn... ecotech gen4 o para ediyor ; kaldi ki bu cihazin yanindan dahi gecemez !

Tesekkurler

800 $ + %20 gumruk ucreti +78$ kargo ucreti odedim. 7000 tl yi gecti o anki dolar kuruyla.
Suan almaya kalksaniz zaten vergisiyle 6000 kusur odersiniz.
Bu arada art niyetli olsam , sifir diye satarim [emoji4] cihaz o derece yani.
Fiyatim gayet uygunnn... ecotech gen4 o para ediyor ; kaldi ki bu cihazin yanindan dahi gecemez !
Tesekkurler
Haklısınız ben yurt dışına sürekli gidip gelen bir arkadaşımdan rica ettim gelirken getirecek dolar kuru yüzünden beklemeye aldım.orphek atlantic v4 ile arasında kaldım dolar kuru biraz daha aşağı ya inerse orphek almak istiyorum.hayırlı satışlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler... Alcaksaniz kesinlikle tavsiye ederim. Asla pisman olmazsiniz.

Saygilar

Konu görüntüleyen kullanıcılar