Keşfet

Kirmizi deniz yildizi hk

deloreann

Üye
Ad Soyad
Şafak
Merhaba akvaryumumda 1 adet kirmizi yildiz var son bir gundur resimdeki gibi agiz kisminda disari  cikan organlari mevcut. Forumda arastirdim ama maalesef bir bilgi bulamadim. Bu normal midir? Ayrica petshop bu yildizin yosun yedigini soyledi fakat internette arastirdigimda et artik vb seylerle beslendigi yaziyor hangisi dogrudur?

Ekli dosyayı görüntüle 49777

Yıldızın diğer tarafını da çekerseniz türünü daha net anlayabiliriz.Yerli tür bir yıldız ise yaşama şansı çok düşük

Bu canlıların yaşaması çok zor yeni hobciler de renklerine aldanıp alıyorlar bence bur da en büyük suçlu akvaryumcular yeni hobicilerin yaşatamıcanı bildikleri halde satmaları benim de başıma gelmişti ganiapora almıştım. Yeni tank kurdumu söylememe rağmen verilmişti.Bu arada teşekkürler marine akvaryum ganiapora için.Bence bunu size kim oldunu söylrmrlisiniz.

Fromia cinsi bir yıldıza benziyor, yerli değil.  Dayanıklı bir tür değil fakat diğer denizyıldızlarına kıyasla bakımı daha az zor diyebiliriz. Yosunla değil, kayalar üzerindeki bakteriler ve mikroorganizmalarla beslenirler. İlk resimde sindirim organlarını dışarı çıkarıyor beslenmek için. Bol kayalı, büyük ve oturmuş akvaryumlarda yeterli besin bulabilir ancak.

Fromia cinsi bir yıldıza benziyor, yerli değil.  Dayanıklı bir tür değil fakat diğer denizyıldızlarına kıyasla bakımı daha az zor diyebiliriz. Yosunla değil, kayalar üzerindeki bakteriler ve mikroorganizmalarla beslenirler. İlk resimde sindirim organlarını dışarı çıkarıyor beslenmek için. Bol kayalı, büyük ve oturmuş akvaryumlarda yeterli besin bulabilir ancak.
Bilgilendirme icin tesekkurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar