Keşfet

Kızıldeniz

ibrahimfirat

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahimfirat
Merhaba arkadaşlar 

Gelecek ay kızıldeniz tarafına gidicem araştırdım kadarıyla 10 adete kadar balık getirilebiliyormus hangi canlılar getirilebilir nelere dikkat edilmeli bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Konu nerelere gelmiş???

Hiç değil, hamsi yemiyor musunuz siz? Oralarda Sohal vb. çok bol, burada yediğimiz diğer balıklardan hiç farkı yok...
Ozaman siz bu mantıkla tavuz kuşu da yersiniz. Sonuçta tavuk yiyoruz. 

Bu hobiyi o güzelim canlıları yaşatmak için yapıyoruz. 

Bu hobiden haberi olmayan insanlar yiyebilir ama yıllarını bu canlılara adamış birinin çıkıp böyle ucuz bir laf etmesi ilginç 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar bilgisi olan varsa versin konuyu saptırmayalım. Suudi Arabistan bu arada Mısır'dan hiç çıkarmıyolarmış.

Ozaman sen bu mantıkla tavuz kuşu da yersin. Sonuçta tavuk yiyoruz. 

Sohal tangi de okadar para vermemiş olsan eminim acıkınca tanktan çıkarıp bi cız bız yaparsın

Bu nasıl bir mantıktır anlamak güç

Bu hobiyi o güzelim canlıları yaşatmak için yapıyoruz. Tang yerine hamsi besleyin ozaman. Bi farkı yok sonuçta sizin için.

Bu hobiden haberi olmayan insanlar yiyebilir ama yıllarını bu canlılara adamış birinin çıkıp böyle ucuz bir laf etmesi ilginç 

Tartışma yaratmak istemiyorum ama düşüncemde (kendi şahsi düşüncem) hiçbir değişme olmaz... Koruma altındaki bir canlıyı yemem (küçük yaprak Lüfer almam mesela tezgahtan) ama hamsi vb. yerim. Kızıldeniz'de de Sohal vb. çok bol, kamyonette satıyorlar. Yedim, yine de yerim çünkü orada öyle...

Tam bilgisi olan yok mu ?

Düzeltme...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum da bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar